Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC:llä vahva edustus syksyn maajoukkue kohtaamisissa

6.10 lauantaina käydään Helsingin Myllypurossa kaksi kovaa maajoukkuetaistoa. Suomen miehet saavat vastaansa Luxemburgin ENC sarjan merkeissä ja naisten joukkue Raivotaret pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Sveitsiä vastaan. Naisten peli on ystävyysottelu.

Naiset klo 12.00
Miehet klo 15.00

JRC:n miehistä edustamaan on valittu Aaro Katainen, Janne Heinänen, Mauno Konttila ja Ari Tikkanen.

Naisten lopullinen edustuskokoonpano selviää perjantaina joukkueen kokoontuessa harjoituksiin pääkaupunkiseudulle, mutta valinnassa on mukana jo Ruotsissa edustaneiden Kati Leskisen, Niina Tikkasen, Teija Alasalmen ja Noora Plattosen lisäksi Susanna Karvinen, Anne-Mari Runsala ja Reetta Tenhu.

Seuralla siis yhteensä siis 11 edustajaa maajoukkueissa! JRC onnittelee kaikkia valituksi tulleita.