Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC:n naiset voittamattomia Snow Rugby -turnauksessa

Jyväskylä Rugby Clubin naisten joukkue näytti osaamisensa lauantaina 2.3. Jyväskylän Hippoksella otellussa Snow Rugby -turnauksessa. JRCL voitti kaikki ottelunsa, ja turnauksen ainut try JRCL:n naisten selän taakse nähtiin vasta finaaliottelussa. Näin Snow Rugby -turnauksen naisten sarjan palkintokaulin pääsi jälleen Jyväskylän emäntien haltuun.

Rauhallista ja keskittynyttä peliä pelanneen joukkueen peli toimi niin puolustuksen kuin hyökkäyksenkin osalta, mikä näkyy otteluiden lopputuloksissa: Alkusarjassa JRCL kukisti ensin Helsinki Rugby Club Ladies II:n lukemin 4-0, Tampere Rugby Club Ladiesin lukemin 3-0, ja lohkovoitto varmistui selkeällä 5-0 -voitolla Vaasa Foxes -joukkueesta. Välierissä vastassa oli Pori Rugby Lollers, jolta JRCL ansaitsi paikan finaaliin niin ikään 5-0 -tuloksella.

Päivän tasaväkisimmässä ottelussa Warriors Rugby Club pääsi livahtamaan rintaman taakse ja tekemään turnauksen ainoan pisteen JRCL:ä vastaan.  Samassa ottelussa JRCL onnistui kuitenkin kahdesti, joten ottelu päättyi JRCL:n riemukkaaseen 2-1 -voittoon.

Vuodesta 2002 lähtien Jyväskylässä mitelty Snow Rugby keräsi Jyväskylään tänä vuonna yhteensä 25 joukkuetta kisaamaan pilke silmäkulmassa. Pelin ohella tapahtuman toinen suuri vetonaula oli ilmaiset makkarat, joita nälkäinen rugbyväki söi 800:n kappaleen verran. Tunnelma oli lämmin kovasta pakkasesta ja hyytävästä viimasta huolimatta, ja turnaus huipentui riehakkaaseen kolmanteen puoliaikaan Club Escapessa.