Single Blog Title

This is a single blog caption

Rugbyn alkeiskurssi naisille

Jyväskylä Rugby Club etsii uusia pelaajia naisten joukkueeseensa. Järjestämme ilmaisen rugbyn alkeiskurssin kaikille halukkaille yhteistyössä Yliopistoliikunnan kanssa. Kurssilla opetellaan lajin perustaitoja ja kurssin jälkeen sinun on mahdollista jatkaa treenaamista joukkueen kanssa kohti kauden 2013 pelejä!

Tule rohkeasti mukaan oli urheilutaustasi, ruumiinrakenteesi tai huumorintajusi millainen tahansa. Rugby voi olla juuri sinun juttusi ja aloittamiskynnys on tehty mahdollisimman pieneksi. Naisten joukkueessa on myös pelaajia, joilla ei ole paljoa pelikokemusta, joten kurssin jälkeenkin tulemme treenaamaan paljon perusjuttuja. Nyt on siis erinomainen aika aloittaa uusi harrastus!

During this course you will learn basic skills of rugby and laws of the game with awesome people! After the course you can continue training in our club, there is always space for new players. This course is free of charge.

Aikataulu/Schedule:
Ti 23.4 klo 17-18:30
Ke 24.4 klo 17-18:30
Ke 8.5 klo 17-18:30

Kurssi pidetään Kampuksen kentällä. Viimeinen kerta viikolla 19 pidetään tekonurmella, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja / More info and registration:

Eve Sapattinen 040-7565147
eveliina.j.sapattinen@student.jyu.fi