Single Blog Title

This is a single blog caption

Miesten tunnelmat kauden alkaessa

JRC miehet lähtevät uuteen kauteen vuoden kokeneempana joukkueena. Kausi 2012 päättyi neljänteen sijaan ja se oli selkeä pettymys joukkueelle. Kaudella 2013 Jyväskylä Rugby Clubilta onkin lupa odottaa entistä enemmän kovaa työtä, eikä joukkue tule antamaan periksi missään tilanteessa!

JRC:n seurattavia pelaajia ovat esimerkiksi loukkaantumisestaan toipuva Rob Hussey, Doverissa talven möyhineet Aaro Katainen ja Mauno Konttila, niin ikään maajoukkueeseen kuuluva Janne Heinänen, Suomen A-joukkueessa debytoinut Teemu Elomaa ja itsensä alkuvuoden aikana hirmu tikkiin piiskannut Karl Filtness. Ns. bubbling under- osastolta löytyy taklauskone Tomi Moilanen, saippuapalamainen Joonas Kivinen, aina yhtä särmä Ville Tirkkonen eikä missään nimessä ei tule unohtaa sodista palannutta Mikko Jaatista. Kannattaa myös seurata uutta tulokasta ysinä: Arsi Kilpelänaho on osoittanut talven aikana lahjakkuutensa rugbykentällä ja sen ulkopuolella. Nimistä huolimatta, JRC toimii JOUKKUEENA ja kaikki sen palaset ovat yhtä arvokkaita!

Kausi aloitetaan 25.5 kotikentällä Huhtasuolla ja mikäpä muu olisi mahtavampi avausvastus kuin viisinkertainen mestari, Helsinki Warriors. Tervetuloa Jyväskylään!

Kapteenimme sanoin, ”If it’s too hard for them, it is just right for us”.