Single Blog Title

This is a single blog caption

Paluu rugbyperheeseen ja ennakkotunnelmat JRCL-Swans kohtaamisesta

Se oli tammikuuta. Saatoin käyttää termiä ”elämäni hirvein aamu” herätessäni kolmen JRC-naisen lusikasta kylmään aamuun ja vapinaan. Oli aika lähteä Englantiin vaihtoon. Neljää kuukautta myöhemmin juna ajaa Jyväskylän asemalle. Ensimmäisenä kohtaan joukkuekaverit kylmän juoman kanssa odottamassa juna-asemalla. Illalla on treenit Huhtasuolla, vihdoin ja viimein ainoa oikea tapa aloittaa kesä. Mukana on vanhoja ja ilahduttavan paljon uusia kasvoja. Itikoiden puremia tai mustelmien määrää en lopulta edes laskenut. Kunnon ryminätreenien jälkeinen euforia puski päälle jähin lailla. Tulisipa seuraava lauantai pian.

Rugby love, Juice

Lauantaina Turun joukkueet saapuvat Hippokselle ottamaan mittaa Jyväskylän tiimeistä. Swans on uusi tulokas rugbyn naisten SM-sarjassa, ja siten entistä mielenkiintoisempi. Tunnelma Jyväskylän leirissä on hyvä ja odottava. Pelisuunnitelmat on tehty, ja taas muutama uusi pelaaja pääsee kokemaan oikean rugbypelin euforian ensimmäistä kertaa. Swansin kaikkien aikojen ensimmäinen peli päättyi tappioon TRC:n naisia vastaan, kun taas Jyväskylä voitti Porin Lollersit näiden kotikentällä. Joutsenet, sekä luonnollisesti kaikki katsojat, toivotetaan helteisesti tervetulleeksi! Luvassa ainakin ryminää, hikeä ja kenties kyyneliä.

JRCL- Turku Swans
Lauantai 8.6 klo 16, Hippoksen nurmi