Single Blog Title

This is a single blog caption

Naisten hyvä vire jatkuu: HRC kaatui kotikentällä tiukan väännön päätteeksi

Jyväskylä Rugby Clubin ja Helsinki Rugby Clubin naisten joukkueet kohtasivat lauantaina 13.7. Jyväskylän Huhtasuolla. Kiihkeä ottelu päättyi Jyväskylän voittoon lukemin 32–17.

Peli vaati ankaria ponnisteluita molemmilta osapuolilta heti ensimmäisestä minuutista alkaen, ja intensiivinen taistelu jatkui loppuvihellykseen asti. Ensimmäisellä puoliskolla Helsingin forwardit näyttivät kovia otteita, joiden edessä Jyväskylän kontaktipelaaminen oli hetkittäin hukassa. Toiseen puoliaikaan kentälle marssi kuitenkin ryhdistäytynyt ja rivejään suoristanut JRCL.  Lopulta kotijoukkueen vahvuuksiksi ottelussa osoittautuivatkin juuri virheistä oppiminen, pään kylmänä pitäminen ja treenattujen asioiden siirtäminen käytäntöön.

Jyväskylän pisteentekijät ottelussa olivat Virpi Sironen (try, penalty kick, kaksi conversiota), sekä kukin yhden tryn tehneet Niina Tikkanen, Eve Sapattinen ja Reetta Tenhu.

Lauantain ottelu oli ensimmäinen JRCL:n kolmen otteluviikonlopun putkesta. Lauantaina 20.7. JRCL matkaa Helsinkiin, jossa vastassa on viimevuotinen kultajoukkue Warriors Rugby Club, ja sitä seuraavan viikon sunnuntaina 28.7. Helsingin soturinaiset tulevat Jyväskylään vastavierailulle. Tuleviin otteluihin JRC:n mimmit lähtevät kääntämään viime kauden kurssia, jolloin WRC vei voiton kaikista kesän keskenäisistä kamppailuista.