Single Blog Title

This is a single blog caption

Lisää treeniä…

Miehet ovat käyttäneet reilun kuukauden ottelutaukonsa hyödyksi ja treenanneet Robin johdolla erittäin kovaa. Vanhan kunnon yleisliikeen lisäksi joukkueella on uusi suosikki, Hennie Muller.

Mollivoittoisesti sujunut kausi on ehtoopuolella, mutta miehet eivät missään nimessä halua lopettaa sesonkia alavireeseen. Sakki huokuu näyttöhaluja ja kauden viimeisiin koitoksiin lähdetään jättämään kentälle kaikki mitä ukoista löytyy.

Loppukaudella on luvassa myös pari erikoisuutta: viimeinen kotipeli pelataan Vihtavuoren ruutitehtaan läheisyydessä olevalla kentällä. Toisesta yllätyksestä ei uskalla vielä mainita sen enempää, mutta saatetaanpa kentällä nähdä yksi lajin pioneerikin.

Miehiä voi tulla morjestamaan lauantaina 17.8 Kuntokeskus Positiviven, JRC:n ja Aussie Bar Jyväskylän yhteisessä rugbytapahtumassa. Saapukaa paikalle!