Single Blog Title

This is a single blog caption

JRCL – Lollers: luovaa peliä ja läpäisemätön puolustuslinja

Lauantaina 10.8. Jyväskylän Huhtasuolla JRC:n naiset kohtasivat Porin Rugby Lollersit toista kertaa tällä kaudella. Peli päättyi Jyväskylän voittoon lukemin 43–0, eli kyseessä oli kauden ensimmäinen peli, jossa JRCL:n puolustuslinja oli läpäisemätön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko JRC juhlii Henan rugbyuran ensimmäistä tryta!

Pitkästä aikaa hieman pienemmällä pelaajamäärällä eli 10 vs. 10 pelattu peli oli kotijoukkueelle piristysruiske. Koko kauden varmaa ja hyvää peliä esitelleet JRC:n naiset ottivat kentällä jälleen kehitysaskeleita: toimiva tiimityö ja joukkueen sisäinen luottamus näkyi rohkeana luovuutena, hetkeen tarttumisena, uusien kuvioiden kokeilemisena ja niiden myötä onnistuneena lopputuloksena. Pelissä rugbyuransa ensimmäisen tryn tehnyt prop Henriikka Keskinen luonnehti peliä etenkin JRCL:n forwardien itseluottamuksen kannalta tärkeäksi.

Sateinen sää vaikutti katsojamäärään ja toi peliin lukuisia scrum-aloituksia pallon luiskahdellessa pelaajien käsistä saippuapalamaisesti eteenpäin. Tämä tarjosi hyvän tilaisuuden ottaa tuntumaa uusiin scrum-käskyihin (Crouch-Bind-Set), joita forwardit pääsivät testaamaan ensimmäistä kertaa tositoimissa. Vaikka pallo oli suuren osan peliajasta JRCL:n hallussa, taisteli Lollers joukkueena sinnikkäästi loppuvihellykseen asti eikä päästänyt kotijoukkuetta helpolla. Pisteitä Jyväskylälle toivat Susanna Karvinen (1 try, 4 conversiota), Eve Sapattinen (2 tryta) sekä yhden tryn tehneet Niina Tikkanen, Anne-Mari Runsala, Henriikka Keskinen ja Reetta Tenhu.

Tulevana lauantaina 24.8. jyväskyläläiset matkaavat länsirannikolle, jossa naisia vastaan asettuu Turku Swans. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella Jyväskylän Hippoksella oli JRCL:n tykitystä, joka päättyi lukemiin 106–5. Nähtäväksi jää, jatkaako JRCL:n luovuuden lähde pulppuamistaan, ja miten ensimmäistä kauttaan pelaava Swans vastaa jyväskyläläisten haasteisiin.