Single Blog Title

This is a single blog caption

Naiset jättivät vastustajan nollille myös Turussa

JRCL:n vieraspelissä Turku Swansia vastaan näki mm. forwardeja syöttelemässä backilinjassa, uudemmat forwardit tekemässä töitä ilman kokeneita johtohahmojaan (koska he olivat backilinjassa) sekä loukkaantumisestaan paluun tekevän Noora Plattosen juoksemassa winginä. Peli päättyi JRCL:n voittoon 0-58 ja näin ollen tavoitteet voitosta ja bonuspisteestä täyttyivät.

Noora kuvailee paluu fiiliksiään seuraavasti: “Pientä jännitystä ja paniikkia meinasi olla itsellä ilmassa siitä, että pysyykö pää kasassa, mutta keskityin tekemään pari juttua hyvin ja sen kautta tuli onnistumisia.” Noora tekikin ensimmäisellä puoliajalla yhteensä neljä tryta. “Wingin elämää parhaimmillaan, kun saa viimeistellä muiden hyvin tekemän työn”, kommentoi Noora.

Pelissä onnistuivat myös tekemään ensitrynsa Viivi Haapaniemi sekä Erika Manninen, mikä osoittaa JRC:n pelaajamateriaalin olevan tänä vuonna kauttaaltaan valmis tekemään ratkaisevia pisteitä. Lisäksi pisteitä Turussa pommittivat koko kauden tasaisesti pistetehtailleet Virpi Sironen (1 try, 4 con.), Reetta Tenhu (1 try) ja Eve Sapattinen (2 tryta). Kentällä nähtiin jälleen myös uusi JRC-kasvo, kun Johanna Heinonen puki kirjavan edustusasun päälleen ensimmäistä kertaa. Johanna väläyttikin lopussa osaamistaan, mutta epäonneksi turkulaiset pysäyttivät näyttävän läpijuoksun viimehetkellä.

Seuraavassa ottelussa JRCL kohtaa TRC:n Tampereelta 7.9 Vihtavuoressa ja tavoittelee puhtaalla pelillä suoraa finaalipaikkaa. Tappioon ei kuitenkaan ole varaa, sillä Helsinki Warriors kärkkyy välittömästi JRC:n perässä ja taistelu runkosarjan voitosta on edelleen avoin.