Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC:n kauden 2013 päätösgaala

Tervetuloa viettämään unohtumatonta iltaa Jyväskylä Rugby Clubin gaalaan perjantaina 1.11.2013 klo 18:00 Ravintola Food Bar & Kitcheniin ja tuon jälkeen klo 19 alkaen AussieBariin.

Gaalassa saatetaan päätökseen kulunut kausi ja juhlitaan työntäyteistä rugbyvuotta. Tänä vuonna juhlinnalle onkin erityistä aihetta naisten Suomen mestaruuden palatessa takaisin Jyväskylään!

Paikalle toivotetaan tervetulleeksi kaikki JRC:n vanhat, nykyiset ja tulevat pelaajat, seuran toiminnassa mukana olleet henkilöt, JRC:n fanit, perheenjäsenet, taustajoukot ja ystävät.

Gaalaillan ohjelma ja meininki eivät ole vielä koskaan pettäneet, eivätkä tule tekemään niin tänäkään vuonna! Yllätysohjelman lisäksi luvassa on mm. kauden koosteet ja kauden parhaiden pelaajien palkitseminen.

Tule paikalle ja tehdään yhdessä näistä juhlista vuoden päräyttävimmät ja yllättävimmät pirskeet!

Gaalakortin hinta on 25e/hlö. Hintaan sisältyy illallinen, alkumalja ja illan ohjelma. Ilta starttaa klo 18:00 ruokailulla, joten saavuthan paikalle ajoissa.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen niina.e.partanen@student.jyu.fi su 27.10.2013 mennessä. Kirjoita viestiin oma ja mahdollisen avecisi nimi. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun gaalakortista s-postiisi. Ilmoitathan jos haluat kasvisruokavaihtoehdon ja mahdolliset erikoisruokavaliot.

Katso lisätietoja Facebookista »

JRC Gaala 2013