Single Blog Title

This is a single blog caption

Mestarit suuntaavat kohti uutta kautta!

Jyväskylän naisten treenitauko on päättynyt ja katseet on suunnattu kohti kautta 2014.

Lisäresursseja haettiin naisille järjestetystä rugbykurssista, jonne osallistui kolmisenkymmentä innokasta misua.

Kurssilla tutustutiin rugbyyn käytännössä ja vähän teoriassa. Syötöt napsuivat kohdilleen, line-outissa naiset nousivat korkealle ja rymytessä läski tummui. Monta innokasta onkin jatkanut tutustumaan rugbymaailmaan myös kurssin jälkeen.

Seuraavaan kauteen lähdetään kehittämällä perustaitoja ja tietysti sitä kuuluisaa JRCL-henkeä. Kovien treenien lisäksi tiedossa ovat ainakin pikkujouluhenkiset itsenäisyyspäiväjuhlat. Vuodenvaihteen jälkeen JRCL ottaa kontaktia lumeen sekä treeneissä, että Prinsessabileisiin oleellisesti kuuluvassa pulkkamäessä.

Pitkin kevättä pelataan myös seiskaliigaa. Maaliskuun alussa rymytään ilmaisten makkaroiden voimin Jyväskylän omassa Snow Rugbyssa.