Single Blog Title

This is a single blog caption

(no)Snow 2014!

Jyväskylässä koettiin lauantaina upea rugbypäivä kun (no)Snow Rugby 2014 tärisytti tantereita ja Jyväskylän yötä.

Tänä vuonna tapahtumassa nähtiin 16 miesten ja neljä naisten joukkuetta. Himotun Sangon itsellen pokkasi ex-juniorimaajoukkuelaisista koostunut New Age, Lapion vei kotiin Porin luovutettua OYUS ja uuden palkinnon eli Siivilän voitti Wazito Rugby Club. Kaulin lähti tänä vuonna Helsinkiin supersankariteemaisen HRC:n mukana.

Päivän aikana nähtiin upeaa rugbya. Monet saivat ensikosketuksensa rugbyyn JRC:n (tai the Real Harlequin Loversien) väreissä, ja tulevaisuus näyttää lupaavalta. Makkarat riittivät sopivasti ja musa raikasi läpi päivän ja yön. Kolmas puoliaika ravintola Freetimessä oli nappisuoritus ja esitykset karaokessa tuskin jättivät monia kylmäksi.

Kiitos läsnäolijoille, enää 12 kuukautta seuraavaan Snowhun!
JRC Snowssa 2014