Single Blog Title

This is a single blog caption

JRCL – Warriors 12.7.2014

polttari-lineoutJyväskylä Rugby Clubin naiset voittivat ensimmäisen kotipelinsä. Vastustajina helteisessä säässä toimivat Warriors Rugby Clubin neitokaiset Helsingistä. Peli pelattiin 12 henkilön kentällisillä ja vammaryhmäläiset jätettiin laidalle kannustamaan, hoivaamaan koira-nimisiä elukoita ja itkemään pallon perään.

Ensimmäinen puoliaika alkoi JRC:n vastaanotolla. Mimmit olivat hereillä ja JRCL:n Noora Plattonen teki ensimmäisen tryn jo ennen ensimmäisen minuutin kulumista loppuun. Mukavasta aloituksesta huolimatta voitto ei ollut alusta asti selvää. Ensimmäisen puoliajan keskivaiheilla Warriors on jo siirtynyt johtoon kahdella trylla. JRCL:n Assi Teittinen tasoittaa, mutta ensimmäinen puoliaika päättyy kuitenkin vastustajan tryhyn.

Toisella puoliajalla peli (kaiketi) paranee. Noora tasoittaa trylla. Warriors ottaa vielä kerran johdon yhden tryn mitalla, kunnes Noora, Assi ja Johanna Eirola tekevät, joukkueensa avustuksella tottakai, kukin yhden tryn. Peli päättyy Jyväskylä Rugby Clubin voittoon lukemin 30-20.

Yksikään conversio-potku kummaltakaan joukkueelta ei mennyt sisään pelin aikana. Noloa kyllä, ottelun kaksi korkeaa taklausta tehtiin Jyväskyläläisten toimesta. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut pahemmin ottelun aikana. Kapteeni Niina ”Mikki” Tikkanen oli joukkuetovereidensa mielestä pelin paras forwardi, ja sivustakatsojan mieleen jäivät ainakin Mikin muutamat voitot vastustajan line-outeista. Parhaan bäckin leiman sai otsaansa hyviä etenemisiä tehnyt Assi.

Pelin jälkeen jatkettiin vielä hieman hikoilua ja annettiin kaiken kattava opastus rugbysta eräälle polttarisankarille. Tuleva sulho sai päähänsä (hikisen?) scrum-capin ja jannu laitettiin saman tien huukkaamaan. Liekö kakkosrivi kuitenkin mieluisampi paikka työntää päänsä. Scrumin lisäksi kokeiltiin line-outtia, syöttelyä, potkimista ja tietysti sitä nujuamista. Kovan työnteon jälkeen JRCL jatkoi iloista etenemistään ja otti suunnakseen Bar Pajan brunssin ja kuuman grillin.

Jos edellämainitut termit kuullostivat heprealta tai haluat kokeilla, huumorimielellä tai vakavissaan, rugbyn iloja, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!