Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC miehet vankistaa johtoaan sarjan kärjessä

Takapelaajat käyttivät Espoon aukot puolustuksessa hyväkseen

Takapelaajat käyttivät Espoon aukot puolustuksessa hyväkseen

Jyväskyläläiset kaatoivat loukkaantumisten vaivaaman Espoon kotonaan vakuuttavin lukemin 62-0. Ottelu kulki alusta loppuun kotijoukkueen vahvassa komennossa, eikä Espoolaiset saaneet omaa peliään kulkemaan paria valonpilkahdusta lukuunottamatta. JRC:n työsarkaa helpotti Espoon ottelussa kärsimät useat loukkaantumiset, joiden johdosta vieraat pelasivat lopussa vajaalla miehityksellä, mutta kävivät puolustustaisteluaan miehekkäästi loppuvihellykseen asti antamatta senttiäkään ilmaiseksi.

Olosuhteet lähentelivät trooppisia, joten jo valmiiksi fyysinen ottelu oli erittäin kuluttava pelaajille. JRC oli etupelaajien saralla totutun vahva ja Jyväskylän jässikät puhkoivatkin vastustajan puolustuslinjaa kovilla juoksuillaan kapteeninsa Aaro Kataisen johdolla. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin takapelaajat alkoivat löytää syöttöpeliään ja aukkoja puolustuksesta. Piristävää ottelussa oli JRC:n puolustuspelaamisen paraneminen, mutta silti valmentajat löysivät paljon parannettavia kohtia.
Koko Espoon joukkue taisteli vahvasti, mutta edukseen erottuivat Jyväskylänkin paidasta tuttu Risto Karjalainen ja vahva sentteri Karl-Henry Korjus.
Valitettavaa on että JRC:n sairasosasto laajeni jälleen yhdellä, kun Topi Turunen loukkasi pelin alussa polvensa sen verran pahasti, että joutuu nyt loppukauden olemaan sivussa pelikentältä. Voimia Topille kuntoutumiseen.

Puolustus oli lauantaina läpäisemätön.

Puolustus oli lauantaina läpäisemätön.

Lauantaina pistenikkareina toimivat
Juuso Kumpula, 1 try, 6 con
Mikko Jaatinen, 1 try
Tommi Vähäjylkkä, 2 try
Antti Björkqvist, 1 try
James Harper, 1 try
Urho Ylinampa, 1 try
Aaro Katainen, 3 try

Voitokas Mäyräryhmä