Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC Ladies – Turku Swans 19.7.2014

Kauden toinen kotipeli käynnistyi Huhtasuolla auringon päättäessä jälleen tarjota lämpimät oltavat rugbyn harrastajille. Jyväskylän neitojen kanssa mittelemään saapuivat turkulaiset joutsenet. Ja niinhän siinä kävi että voitto jäi kotiin.

Kuten viikko sitten, ryskäisee Jyväskylä Rugby Clubin Noora Plattonen ottelun ensimmäisen tryn. Ja ryskäiseepä vielä seuraavankin. Toisen tryn jälkeen potkaisee Jenna Koskinen conversion sisään ex-futaajan varmoin ottein. Hellittämättömän kuumuuden vuoksi tässä välissä pidetään ylimääräinen juomatauko. Pian tauon jälkeen JRC käyttää penaltya hyväkseen ja etenee roimasti. Lisäpisteitä ei kuitenkaan ropise ja puoliajalle mennään pisteluvuin 12 – 0 jyväskyläläisten eduksi.

Toisen puoliajan alussa turkulaiset pääsevätkin jo try-viivan yli, mutta jyväskyläläiset saavat kätensä viime hetkellä pallon ja nurmikon väliin. Muutaman pelinkäänteen jälkeen turkulainen ”Turku” kuitenkin rynnistää JRCn rivien välistä ja Swans saa ensimmäiset viisi pistettään. Seuraavat tryt tekevät Assi Teittinen ja Heidi Heiska. Kumpaankin tryhyn vastaa Jenna lataamalla pallon tolppien välistä conversion merkeissä. Seuraavaksi pisteitä saavat turkulaiset yhden tryn myötä. Pelin lopuksi Assi tekee toisen tryn, vaikka kuulemma ”yksikin olisi riittänyt.” Jenna potkaisee vielä yhden conversion sisään ja pilli soi. Jyväkylän mimmit voivat tyytyväisenä jäädä katsomaan miesten peliä ja lähteä kolmannelle puoliajalle omien lukemien ollessa 33-10.

Peli sisälsi muutamia pääosumia kummallekin joukkueelle ja toivottavasti niistä ei jää pysyviä vammoja. Omiksi parhaiksi pelaajiksi JRC Ladies valitsi Assin sekä parhaaksi forwardiksi myös bäckinä pelanneen, nyt flänkkerinä rymistäneen Sanni Honkasen. Taitaa olla flänkkeri Sannin unelmapaikka kun niin hyvin pelasi. Ohessa vielä JRCn kelta-vihreässä paidassa debytoineen Heidi Koffertin kommentti ensimmäisestä rugby-matsistaan:

”Oli tosi hienoa pelata vaikka alkuun jännitti kamalasti. Ensimmäisen taklauksen jälkeen sekin meni ohi Joukkue on ihan loistava ja antoi mulle myös mahdollisuuden kuljettaa palloa vaikka ihan alussa vasta oonkin. Ja se tsemppi ja apu mikä koko joukkueelta tuli oli ihan mahtavaa Koko kroppa on ihan jumissa ja mustelmilla, mutta kaikki on kyllä ihan sen arvoista ! … Niin ja Mangersille vois antaa erityiskiitoksen mun komentamisesta.”

scrum