Single Blog Title

This is a single blog caption

Pori Lollers – JRCL 2.8.2014

JRC Ladies matkasi Poriin 2.8 kohtaamaan Lollerssit ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kokoonpano oli pieni, mutta lepoviikonloppu välissä oli tehnyt tehtävänsä ja joukkue oli hyvällä tsempillä matkassa. Erityisesti odotimme kentälle loukkaantumisesta paluuta tekevää Ann-Marie Dahlqvistiä eli Dannya. Harmillisesti Danny ei päässyt ryskimään kovin kauaa, sillä päähän tullut tälli vei naisen vaihtopenkille pelin alkuminuuteilla.

Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin ja laidasta toiseen nopeasti liikkunut peli teki hellesään siivittämänä pelistä rankkaa. Toinen puoliaika toi mukanaan rauhallisuutta peliin ja onnistumisia alkoi sadella jokaiselle Ladiesin pelaajalle. Tryn teossa pelissä onnistuivat kolmesti Noora Plattonen sekä kerran Assi Teittinen, Anne-Mari Runsala, Kati Leskinen ja Jenna Koskinen. Lisäksi Jenna potki kolme konversiota sisään. Porin scrum-half Jonna Tynjälä onnistui pelin lopulla kaventamaan JRCL:n johtoa trylla ja Jenni Mäkirinta konversiolla. Lopputuloksana siis 7-41 JRC:lle!

Joukkue äänesti jallutähtösiksi tällä kertaa forwardeista hyvällä sykkeellä pelanneen Kati “Juice” Leskisen sekä backeistä kovasti töitä tehneen Noora Plattosen.

Juice kommentoi hyvää suoritustaan seuraavasti:

“Hyvään suoritukseen siivitti hyvä tankkaus ja joukkuehenki: että kaikilla oli vuorollaan tuskaisaa, mutta aina se apu ja tsemppi löytyi jostain toiselta siitä läheltä. Koottiin itsemme hyvin sekavan alun jälkeen ja otettiin omat vahvuudet käyttöön, sekä joukkueena että itse. Pelin aikana monelle tuli valaistumisen hetkiä, ja tajuttiin uusia juttuja. Oli siistiä kun luovalle pelille oli tilaa.“

Näin kommentoi puolestaan Noora:

“Oli kyllä rankka peli, mutta kun huomasin että kaveri ei jaksa juosta ja tiesin että saan breikanneen pelaajan kiinni ja taklattua niin sitten spurttasin perään huolimatta hapoista omissa jaloissa. Paikattiin toisiamme hienosti kentällä!”

JRC ladies kohtaa Pori Lollersin uudestaan tulevana lauantaina klo 13 Huhtasuon kotikentällä.