Single Blog Title

This is a single blog caption

JRCL – Pori Lollers 9.8.2014

IMG_8163Jyväskylän ja Porin naisten toinen perättäinen kohtaaminen otti paikkansa Huhtasuon nurmikolla lauantaina 9.8.2014. Aiemmin totututusta poiketen taivaalla oli pilviä, ja lämpötilä oli alle 30 astetta. Tämän pelaajan toivottivat erittäin tervetulleeksi. Tuomarin puute aiheutti alkuun pientä sekoilua, kunnes paikalle saatiin Aaro. Mainittavaa on, että tämä hoiti vihellykset kunnialla.

Peli pelattiin yhdellätoista pelaajalla puoleensa. Porin sentteri sai heti alkuun komean kuhmun joutuen jättämään kentän ja näin Jyväskylä pelasi loppuajan ylivoimalla. Pallonhallinta pysyi pääosin Jyväskylällä, vaikka Pori pääsi kerran rokottamaan jyväskyläläisten viivan taakse. Tutun varma forwardipeli ja kokemattomuudestaan huolimatta hienosti yhteen pelannut bäkkilinja sinetöivät lopulta taululle lukemat 88-5.

Mainittavaa on erityisesti numerolla 15 eli fullbackina pelanneen Noora Plattosen unelmien try, jossa tämä potkaisi Porin puolustuslinjan yli ja juoksi oman potkunsa kiinni tehden Jyväskylälle viisi pistettä lisää. Myös kakkosrivin Reetta Tenhun paluu kentille käsileikkauksen jälkeen toi kentälle säpinää. Nämä kaksi palkittiin kahdella jallutähdellä, Noora bäkki-pelistä ja Reetta forwardeista. Yhdet jallutähdet ansaitsivat kapteeni Niina Tikkanen (f) ja rouvaantunut Johanna Eirola (b).

Jallutähden vahvoilla juoksuillaan winginä ansainnut Johanna kommentoi peliä näin:

“Oli mahtavaa pelata pitkästä aikaa winginä. Joukkue pelasi aivan loistavasti ja minulle laitettiin hyviä syöttöjä, joista oli upeaa jatkaa juoksua – välillä jopa try-viivalle asti. Muutaman kerran meinasi seinä tulla vastaan, mutta tämän joukkueen kanssa halusi jaksaa taistella loppuun asti. Tsemppi löytyikin joukkuekavereista aina ja mahtava joukkuehenki ja into juosta siivittikin hyvään suoritukseen. Kentällä nähtiin paljon onnistumisia. Oli aivan mahtavaa pelata!”

Johanna Eirola

Johanna Eirola

Hei me itketään – kerhon jäsen ja kahden jallutähden forwardi Reetta kommentoi näin:

“Pienet onnenkyyneleet siinä tirahti ennen peliä, eikä turhaan. Oli ihan mielettömän hienoa päästä taas pelaamaan ja helppohan siihen oli tulla kun koko porukalla homma rullasi niin hyvin. Hieno joukkue, hieno peli”

Reetta Tenhu

Reetta Tenhu

Kuvat: Ann-Marie Dahlqvist

Lisää kuvia Facebookissa »