Single Blog Title

This is a single blog caption

JRCL – HRC 16.8.2014

Sarjan kärkiottelu Jyväskylän ja Helsinki Rugby Clubin välillä taisteltiin lauantaina keskisuomalaisella nurmella. Tämä oli joukkueiden toinen kohtaaminen aiemman päätyttyä JRC:n iloiseen voittoon. HRC:n otteet tiedettiin kuitenkin koviksi. Peliin lähdettiin kokeilemaan, kehittymään ja onnistumaan joukkueena. Joitakin tavoitteista saavutettiinkin, mutta peli jätti varmasti paljon hampaankoloon monille.

Vierasjoukkueen viime hetken loukkaantumisten vuoksi peli pelattiin 11 vs. 11. Tämä jätti Jyväskylälle harvinaisen laajan reservin vaihtopenkille käyttöön.

Melko alusta saakka HRC otti pelin haltuun kokemuksella ja kovalla pelillä kontaktitilanteissa. Jyväskylä sai tosissaan treenata puolustuslinjan muodostumista, ja onnistuikin siinä hyvin. Tuoreista jaloista huolimatta peli jatkui pääosin vierailijoiden hallitessa palloa. Pallonriistot ja hyvä tukipelaaminen hyökkäyksessä olivat aseita, joilla HRC onnistui usein linjan läpäisemään. Wingi Johanna onnistui nostamaan emännät nollilta pisteille reagoimalla nopeasti irtopalloon, Dannyn potkaistessa konversion sisään. Lopulta peli päättyi 7-57.

Yhden jallutähden ansaitsivat itselleen Jyväskylän tryn tehnyt Johanna sekä varmasti taklannut Juice. Kahden jallutähden edestä pelasivat kentällä puolustuksessa ja hyökkäyksessä ahkeroineet taistelijat Eve ja Reetta.