Single Blog Title

This is a single blog caption

Otteluraportti JRC Ladies – Turku Swans

JRC Ladies aloitti kauden 2015 viime lauantaina tyylikkäästi Vihtavuoren kentällä 13-0 voitolla Turku Swanseista. Peli oli täyttä 15´s rugbya ja molempien joukkueiden meiningistä näkyi iloinen tekeminen. JRC:n vahvuuksia olivat rauhallisuus, luovuus ja nopeat reaktiot tilanteisiin, joilla peli lopulta voitettiin. Fularina pelannut Johanna teki molemmat läpäisevät tryt eli juoksumaalit ja Jenna potki sisään yhden rangaistuksesta otetun potkun. Kentällä nähtiin niin kymmenettä kauttaan varmasti pelaavat Mikki ja Danny, kuin rugbyneitsyytensä vahvasti menettäneet Iida, Emppu, Enni ja Annika.

Jallutähdillä palkittiin backina Johanna ja forwardeina Sanni ja Reetta.

Tässä ekaa kertaa pelanneen Iidan kommentit.

Ensimmäisen pelin jännittäminen alkoi jo alkuviikosta, mutta lauantaiaamuna todellisuus oikeasti iski: tänään todellakin pelaan ensimmäistä kertaa. Jännitys oli kuitenkin ehdottomasti sitä posiitivista sorttia, ja odotin kentälle pääsyä innolla.

Ensimmäisen puoliajan seuraaminen vaihtopenkiltä oli yllättävän tuskallista, kun jokaisessa tilanteessa eli täysillä mukana. Vaikka puoliajalla tehtävä vaihto Dannyn kanssa oli sovittu jo etukäteen, yllätyin kuitenkin kun käsky kentälle tuli. Nyt mennään oikeasti. Onnekseni sain pelata winginä, jolloin en ollut aivan kokoaikaa möyhinnän keskipisteessä, vaan ehdin myös seurata muiden tekemistä ja pelin etenemistä muutaman metrin päästä.

Pelaamalla kyllä oppii parhaiten. Ilokseni pääsin minäkin useampaankin vääntöön mukaan, ja muistoksi ensimmäisestä matsista sainkin komean ruhjeen otsaani. Sitä kannan ylpeydellä! Vaikka omasta suorituksestani vielä paljon parannettavaa löytyykin, olen ensimmäiseen peliini todella tyytyväinen. Sain pelata mahtavimman joukkueen kanssa mitä olen koskaan nähnyt, ja vielä juhlia voittoa ensimmäisessä pelissäni. Toivottavasti saan nauttia tästä hienosta lajista ja näiden upeiden naisten seurasta vielä pitkään!