Single Blog Title

This is a single blog caption

Väli-Suomen herruus katkolla

Lauantaina taistellaan Huhtasuon hornankattilassa Väli-Suomen herruudesta kahden toisensa yhteistyön kautta hyvin tuntevan seuran välillä. Jyväskylän miehet saavat Huhtasuolle vieraakseen  Kuopio Rugby Clubin. Kumpikin joukkue tietää toisensa heikkoudet ja vahvuudet, mikä toivottavasti tarkoittaa nopeaa ja viihdyttävää rugbya.

Kummankin osapuolen kausi on alkanut ailahtelevasti tappiolla ja voitolla, eikä kummallakaan olisi varaa menettää kaikkia pisteitä tästä ottelusta. Jyväskylä tulee jyristelemään ja hurjastelemaan kentällä vahvalla forwardipelillä, sekä koko 15 fyysisyydellä. Kuopio todennäköisesti panostaa kolmeen kovaan keskikentällä ja pyrkii saamaan pallon liikkumaan nopeasti käsien kautta puolustuksen aukkoihin.
Kumpikin joukkue tahtoo voittaa ottelun ja voimasuhteet ovatkin suhteellisen tasan, joten luvassa on tasainen ottelu. Jyväskylä on siltikin ottelun ennakkosuosikki laajemman pelaajapohjan ja vankan kokemuksen ansiosta, lisäksi mäyrälauma pääsi viime kaudella voittojen makuun, oppi kääntämään otteluita ja janoaa lisää sitä herkkua.
Jussi Viljanen

Jussi Viljanen

Seuraa heitä KRC:

Jussi ”Opin kaiken tietämäni Maunolta” Viljanen, aina vaarallinen 10 pystyy viimeistelemään pisteitä joukkueelleen rakentamalla, juoksemalla tai potkaisemalla, aina viihdyttävä pelaaja, ei kalpene kotiinpäinkään.

Henri ”Karjalasta kajahtaa” Repo, Joensuun vauhdikas ja atleettinen laina 9. On päässyt hurjaan pistetahtiin divariotteluissa, mutta miten vauhti pysyy pääsarjatasolla?

 

Arsi Kilpelänaho

Arsi Kilpelänaho

Seuraa heitä JRC:

Arsi ”Arsi” Kilpelänaho, nopea, kontaktista nauttiva scrumhalf, joka on saanut vuoden aikana syöttönsä sihdin kohdilleen. Kärkkyy aina paikkaa omalle juoksulle, tottunut dominoimaan Suomen ysejä, tuskin haluaa jäädä uuden tulokkaan jalkoihin.
Tero ”Husky puppy” Siivonen, mies ja reidet, lähinnä reidet. Linnan viime kauden maalikunkku on jatkanut SM-sarjassa try per peli-tahtia ja kuulopuheiden perusteella aikoo laittaa vain isompaa vaihdetta silmään. Haluaa vastuuta ja elää pallosta, ei ole kuitenkaan vain hyvä juoksija vaan tykkää jakaa isoja taklauksia täydestä vauhdista, sekä omaa huomattavan kovan kipukynnyksen.