Single Blog Title

This is a single blog caption

JRCL jätti pisteet Tampereelle

Lauantaina 27.6. lätty lätisi Vehmaisten kentällä Tampereella, kun JRC:n leidit kävivät kyläilemässä Tampere rugby clubin mimmien luona. Molempien joukkueiden voitontahto ja taivaalta porottanut aurinko eivät jättäneet ketään kylmäksi.

Kotijoukkue TRC otti napakan aloituksen ja avasikin pistetilinsä viidellä pisteellä edettyään try-alueelle jo ennen kymmenettä peliminuuttia. Karvaan alun jälkeen jyväskyläläiset saivat kuitenkin rivinsä järjestykseen, ja peli kääntyi niukasti JRCL:n käsiin. Vaikka pallo pysyi hyvin jyväskyläläisten näpeissä, kova yritys ei konkretisoitunut tryksi, sillä kapealla kentällä TRC:n puolustus oli läpäisemätön. Emännät sen sijaan onnistuivat toisella puoliajalla vielä toisessakin tryssä sinetöiden näin ottelun tulokseksi 10–0, kun kumpikaan päivän conversiopotkuista ei päätynyt kohteeseensa.

Pisteet jäivät siis Tampereelle, mutta Jyväskylän neidot saivat mukaansa tärkeitä onnistumisen kokemuksia ja ideoita kehittymiseen. Päivän pelisuorituksista jallutähdellä palkittiin forwardeista Reetta Tenhu ja bäkeistä Soile Runtti.

Huomionarvoista oli, että JRCL:n riveissä pelasi peräti kolme 15-rugbydebytanttia. Näin kokemustaan kommentoi Suvi-Tuuli Leinonen:

Jännitys iski oikeastaan vasta edellisenä iltana. Unta ei tullut kun muutaman tunnin torkahdellen. Matka Tampereelle tuntui hieman epätodelliselta – oonko mä oikeesti menossa tänään pelaamaan kentälle asti. Alkulämpän jälkeen oli täysi täpinä ja taistelutahto päällä, mutta melkein tunnin verran kentän laidalla odottelu tiukkaa peliä katsoen aiheutti jännityksen salakavalan hiipimisen takaisin. Kun käsky kentälle toisen puoliajan loppupuolella tuli, olin niin paineissani, että hammassuojatkin jäivät vahingossa vaihtopenkille.

Itse pelin aikana fiilikset vaihtelivat onnistumisesta epätoivoon. Omat henkilökohtaiset tavoitteeni olivat koskea edes kerran palloon ja taklata mahdollisimman monesti. Molemmat onnistuivat, joskin ensimmäinen ei ihan silloin kun olisi pitänyt. 😉 Scrumit sujuivat sekä omalta että joukkueen osalta varsin ansiokkaasti, mutta TRC:n tilannenopeus ja erityisesti aggressiivinen tulo ruckeihin pääsi yllättämään. Yksi asia on kuitenkin varma: kipinä voittamiseen syttyi ja halu kehittää itseään voimistui entisestään. Kiitokset vielä koko joukkueelle, vaikkei voitto tällä kertaa osunutkaan kohdalle. Kiitos, että oon päässyt näin mahtavaan porukkaan mukaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA