Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC:n miesten pistejahti jatkuu rannikolla

Jyväskyläläiset lähtevät tulevana lauantaina kohti Vaasaa hakemaan täyttä pistepottia. Helposta tehtävästä ei voida puhua, sillä mäyriä vaivaa useamman pelaajan poissaolo loukkaantumisten tai henkilökohtaisten syiden johdosta.

Vaikka läntinen susijengi onkin pelannut ailahtelevasti, ei heitä voi pitää heikkona vastuksena. Vaasalaiset kärsivät myös miesvajeesta osittain samoista syistä kuin JRC, mutta saavat siitä huolimatta varmasti kovan pakan kotikentälle. Isännät pelaavat fyysistä ja nopeaa juoksupeliä, johon JRC pyrkii vastaamaan omilla vahvuuksillaan. Tulossa onkin viihdyttävä ja tunteita herättävä ottelu.  Badgersien tavoitteena ei ole mitään muuta kuin täydet viisi pistettä. Lauantaina selviää pääseekö mäyrät tavoitteeseen.