Single Blog Title

This is a single blog caption

Old Boys haastoi Mäyrät kesätauolla.

Kesäkuun lopussa sm-sarjan ollessa JRC:n osalta kesätauolla, otettiin hetki löysin rantein ja hassuteltiin 2004-2005 vuosien mestaruusjoukkueen “poikien” kanssa.

Päivään kuului kisailua taidoista ja touch-rugbyakin pelattiin iloisesti hampaat irvessä. Temppuradalla pisteet menivät niukasti uudelle sukupolvelle mutta touch-rugbyssa Old Boys näytti minkä vuoksi heillä on mitalit kaulassa (joillain vieläkin, never forget).

Old Boysit saivat paikalle huikeat 18 edelleen huippu vireistä mestaria kun taas Mäyrät höntsäsivät n. 11 pelaajalla (kirjoittajan arvio). Näillä joukkueille saatiin sangen mukavat 9 vs 9 pelit aikaiseksi. JRC nykyinen suoraviivainen peli ei ole omiaan kontaktittomassa touch-rugbyssa ja vikkelä kätiset mestarit jallittivatkin nuorta ja osittain varsin tuoretta Mäyränippua vanhoilla juonillaan. Ei Mäyrät kuitenkaan heittopussina olleet, yhtälailla perusrugbylla Mäyrät puski ja ujutti palloa mestreiden päätyyn. Mestareiden toiveesta pelattiin 3 x 15min erät ja hieman päivään sopivaksi hiotuilla säännöillä. Pelin lopputulos kääntyi siis mestareiden hyväksi niukasti  6-4 tai 9-6, saattoi olla vähemmänkin (kuka näitä laskee).

Peli-iloitteluiden jälkeen vetäydyttiin yhdessä syömään ja saunomaan, jossa Old Boys kernaasti jakoivat “sotatarinoitaan” menneiltä vuosiltaan.

Mahtava rugbypäivä mahtavassa seurassa!!

Kiitos Mestarit!! Seuraavan kerran sitten taas!