Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC Badgers haastamaan voittamattomia Warriorseja

JRC vääntää lauantaina Huhtasuon urheilupuistossa tärkeistä pisteistä Helsinki Warriorssin kanssa. Sarjataulukko on kärkipäästä äärimmäisen tiukka ja jokainen piste on pudotuspelejä ajatellen kullanarvoinen,. Vierailijat ovat pysyneet tähän asti voittamattomina ja majailevat sarjataulukossa toisena pykälän JRC:a korkeammalla.

 Joukkueiden väliset kamppailut ovat perinteisesti olleet kahden eri koulukunnan näytöksiä, Warriors pelaa nopeaa pallonlevitys- ja potkupeliä, kun taasen JRC on luottanut perinteisesti fyysisempään etenemistapaan. Varsinkin maul-tilanteista voidaan odottaa mielenkiintoisia, sillä kumpikin joukkue on onnistunut tekemään useamman juoksumaalin vahvan työntöpelinsä turvin. Kilpaveljien viimeisin kohtaaminen jätti jyväskyläläisille pahan maun suuhun WRCn viedessä välierän ottelun viimeisen pelin juoksumaalilla, joten voitontahtoa ei mäyriltä tule puuttumaan!
Pelit pelataan Huhtasuon liikuntapuiston nurmella lauantaina 25.7. Naisten peli alkaa klo 12 ja miesten peli klo 14.

Seuraa heitä:
275c2d3e7295736e291e3e3327a3c8b7Warriors:
Thomas ”Tumppi” Finell, maajoukkueen eniten otteluita kerännyt pelaaja (ainakin aktiiveista) joka omaa Suomen parhaan peliälyn. Alati vaarallinen ja luo kovia tilanteita tyhjästä. Suukin käy kolmella kielellä melkein yhtä lujaa kuin jalat.
Kosti ”Koo-Juna” Eskola Warriors, isokokoinen fitnesskone silkinpehmeillä käsillä. Pelaa jyväskyläläisempää rugbya kuin moni jyväskyläläinen.

no-imageJRC Badgers:
Aaro ”Pieksämäen puhveli” Katainen , kapteeni tykkää huudattaa yleisöä kovalla ratkaisukyvyllään ja fyysisellä pelillään. Kököttää koko sarjan maalipörssin kärjessä eikä aio tehdä tilaa pienemmilleen.
Juuso ”Tuosta” Kumpula, ollut hyvässä potkuvireessä koko kauden ja parantaa vain vauhtiaan. Saattaa ratkaista pienten marginaalien ottelun isännille.