Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgers ruopimaan Apiloita Porvooseen

Jyväskylä Rugby Club matkustaa tulevana lauantaina Porvooseen mittelemään voimiaan Old Town Shamrocksien kanssa. Vastustaja on joukkueelle tuore tuttavuus, sillä heitä vastaan on pelattu ensimmäisen kerran vasta viime kaudella. Kotijoukkue tunnetaan heidän nopeasta juoksupelistään, ”seiskamaisesta” pelityylistään ja kokeneesta valmennuksestaan. Jyväskyläläiset hakevatkin ottelusta tärkeiden pisteiden lisäksi jatkoa neljän ottelun voittoputkelleen ja kokemusta nuoremmille pelaajilleen.

JRC Badgers aikoo lähtee peliin jälleen kovalla tempolla ja paikat hampaista tiputtavalla kontaktilla. Koutsi Henri ”Hene” Tyrväisen toiveiden mukaisesti joukkue kuitenkin pyrkii myös levittämään palloa vähemmän kaloreita kuluttavien juoksumaalien saavuttamiseksi. Vastustaja on hyvin nuori, mutta kehittyy isoin harppauksin joka kausi, vaikka heitä ei kannatakkaan aliarvioida, on keskisuomalaiset ottelussa suosikkeja kokemuksensa ansiosta.
Seuraa heitä:
Aleksi ”Rainbow belt” Niittymies: no-image
Painin erikoismies pääsee ensimmäistä kertaa vastuuseen avauspaikalla joukkueen ysinä. Treeneissä homma on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta saako “Fingers” tuotua saman boogien kentälle? Joukkueella ainakin on tähän vahva luotto.
Karl ”GM” Filtness:
Koko sarjan maalipörssin kolmantena majaileva maajoukkuejyrä parantaa vauhtiaan vuosi vuodelta. Tunnettu kovasta pelistään ja sujuvasta hyppypelistään. Joukkueen älykkäimpiä yksilöitä, onko älliä nousta vielä seuraavalle tasolle?