Single Blog Title

This is a single blog caption

Otteluraportti JRC Ladies – WRC Ladies

Viime lauantaina 25.7. käytiin tiukka kamppailu Huhtasuon kentällä, kun JRCL sai vieraakseen Helsingistä tulleet Warriorsin naiset. Tilauksesta saatu hyvä sää takasi ihanteelliset peliolosuhteet. Pienen pelaajapulan vuoksi täyttä 15´s rugbya ei päästy tällä kertaa pelaamaan, vaan joukkueiden vahvuus oli 14 vastaan 14.

Vahvasti aloittanut JRCL dominoi alkupuoliskolla peliä kovilla taklauksilla sekä haastoi sivusta vahvoilla juoksuilla. Ensimmäinen try oli kuitenkin tiukassa ja vasta kolmas kerta toden sanoi. Mikki Tikkasen lähes varma try kaatui, kun vastustaja ehtikin viime hetkellä laittaa kätensä pallon alle. Toisella kertaa puolestaan Eve Sapattinen juoksi huikean harhautuksen, mutta tuomari vihelsi kriittisellä hetkeltä pilliin. Lopulta nopeajalkainen Sapattinen teki singahtavan ysilähdön ja painoi pallon päättäväisesti, ja vihdoin onnistuneesti maahan. Jenna Koskisen potkaisema conversio jäi niukasti vajaaksi.

Pitkän ja tasaisen väännön jälkeen WRCL tasoitti lukemiin 5-5, jonka jälkeen molempien joukkueiden voitontahto nousi entistä kovempiin lukemiin. JRCL onnistui line outeista kahmimaan lähes kaikki pallon itselleen, mutta WRCL:n tasainen painostus sekä JRCL:n lopun alivoima käänsi Jyväskylän naisten alun voittoaseman lopulta lukemiin 10-5 vierasjoukkueen hyväksi.

11792093_10206854218291007_2549816770041225218_o

Kentällä debytoinut Sky Purdin kommentoi peliä seuraavasti: ”Oli kivaa että vaikka oli monta uutta pelaajaa niin hyvin sinniteltiin”. Kuvaus on varsin osuva, sillä JRCL:n päivän kokoonpanosta lähes puolet pelaajista on mukana vasta ensimmäistä kauttaan – joskaan se ei kentällä näkynyt. Kaikki vetivät täysillä ja tekivät oman parhaansa. Häviöstä huolimatta uudet pelaajat saivat tärkeää pelikokemusta ja onnistumisen kokemuksia tulevaa varten.

Jallutähdet menivät ansaitusti bäkkipuolella itse itseään tukeneelle Jenna Koskiselle. Forwareista puolestaan jaetulle ykkössijalle ylsivät Reetta Tenhu ja Sanni Honkanen.

JRCL:n neljän viikonlopun peliputki jatkuu lauantaina, kun Huhtasuolla vastaan asettuu Tampere Rugby Club. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuun lopussa Tampereella päättyi TRC:n niukkaan voittoon, joten voitontahtoa joukkueesta löytyy varmasti.

11794528_10206861752199350_8589846426978799201_o