Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgersille pistemenetys Vaasan luovutettua sarjan

Rugbyn Sm-sarjassa on tällä viikolla huonoja uutisia kahdellakin tapaa.

Vaasa Wolves joutuu luovuttamaan tältä kaudelta omat pelinsä ja näin ollen tippuu automaattisesti seuraavalle kaudelle divariin. Syynä tähän on useat loukkaantumiset ja muut poissaolot jonka vuoksi Vaasa ei saa joukkuettaan kasaan loppu kaudelle. Näin ollen Vaasaa vastaan pelattujen pelien tulokset tältä kaudelta joudutaan mitätöimään. Jyväskyläläisille tämä tarkoittaa pitkän ja verisen päivän työn tuloksen menettämistä, sillä ansaittu bonuspiste yli neljän tryn voitosta menetetään. Tampere kokee JRC:n kanssa saman kohtalon. Runkosarjan sijoitukseen tämä ei toistaiseksi kummallakaan joukkueella vaikuta.

Todella harmillinen tilanne Vaasan ja koko suomirugbyn kannalta. JRC toivoo Vaasalaisille pikaista paranemista loukkaantumisista ja että tulevat rekryt uusien pelaajien kalasteluun tuottaisivat hyvää tulosta. Toivotaan myös, että joukkue taistelee itsensä divarista takaisin Sm-sarjaan heti ensi kauden jälkeen.