Single Blog Title

This is a single blog caption

Uutta verta Jyväskylän Rugby perheeseen

Runkosarja lähentelee loppuaan ja semifinaalit ja (toivottavasti) finaalit on vielä pelaamatta, mutta uusien pelaajien rekry on jo käynnissä. Alkeiskurssien ajankohdat ovat varmistuneet ja niiden läpiviemiseksi on kova aivotyöskentely käynnissä.

Miesten kurssi alkaa Killerin kuplahallissa tiistaina 13.10 klo 20:45. Rugbya pääsee testailemaa kolmen viikon ajan tiistaisin ja torstaisin tuohon samaan kellonaikaan.

Naisten kurssi alkaa Killerillä 20.10 klo 20:45. Naisten nujuamiset kestävät kaksi viikkoa ja treenit Ladiesilla ovat myös tiistaisin sekä torstaisin.

Jos olet ennakkoluuloton, et pelkää pieniä mustelmia niin ilmottaudu kurssille. Meillä pelaa hoikkia, pullukoita, atleetteja, gotleetteja ja kaikkea noiden väliltä. Meillä on entisiä jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita, painijoita, yleisurheilijoita, uimareita etc. Hyvällä asenteella pääset jo mukaan porukkaan, ja tää porukka on loistava!!

Mukaan ensimmäisiin treeneihin tarvitsen, lenkkarit ja urheiluvarustuksen. Jos omistat nappikset ja hammassuojat niin vieläkin parempi.

Ilmottautumiset sähköpostilla:

jyvaskyla@rugby.fi

tai puhelimella

040-777 4269, Tomi (miesten joukkueenjohtaja)

Rugby World Cup starttaa syyskuun 18pv ja ainakin Matsi baarissa näkyy Viasatin kanavien kautta pelejä. Siellä saattaa näkyä jokunen JRC nuttukin huutamassa omalle suosikilleen joten rohkeasti sekaan ja vetäkää ukkoja hihasta ja kysykää mitä tämä tämmöinen peli oikein on.

Nähdään kurssilla!!