Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrät jääkarhu jahdissa runkosarjan viimeisellä kierroksella

yväskylä Rugby Club suuntaa tulevana lauantaina kohti Espoota poikkeuksellisen aikaiseen otteluun paikallisia jääkarhuja vastaan. Kummankin joukkueen pudotuspelisuunnitelmat ovat selvillä ja Espoo on niistä varmasti ulkona. Jos kierroksen muut ottelut menevät suotuisasti, JRC varmistelee voitolla kotiedun välieriin, Espoon taistellessa enää kunniasta.

Vaikeaa kautta taivaltava Espoo on täynnä kokemusta ja hienoja yksilöitä, mutta kärsii nuorena seurana valitettavasta materiaalin kapeudesta. Vastuksella on tässä ottelussa vain voitettavaa joten takki auki ei voida tähänkään otteluun lähteä vaan nyt pyritään viimeistelemään jyväskylän poikien pudotuspelivire ja saamaan koko kauden hierottuja kuvioita rullaamaan kuin rasvattuna. Valmennusryhmälle Tyrväinen ja Hussey kelpaa kotiintuomisiksi vain voitto lisäpisteellä.