Single Blog Title

This is a single blog caption

Tunnelmia Snow Rugbystä

Viime viikonloppuna saimme jälleen nauttia perinteisen Snow Rugbyn tunnelmasta. Lauantai sujuikin tänä vuonna melko täydellisissä merkeissä. Kentillä oli lunta, pakkasta ei ollut liikaa ja makkaraakin riitti pitkälle iltapäivään asti. Tänäkin vuonna vierailijajoukkueet olivat panostaneet peliasuihinsa ihailtavan paljon. Kentillä nähtiin ainakin neonvärejä, lääkäreitä ja purjoja!

jrc-turku 2

Kuva: Ari Hyvönen

Snow Rugbyssä tavoitellaan joka vuosi huikean hienoja palkintoja sekä miesten että naisten sarjoissa. Myös tänä vuonna Kaulin ja Ämpäri olivat haluttua tavaraa. Naisten finaalissa kohtasivat Jyväskylän oma JRC Ladies ja Tampereen TRCL. Tiukan taistelun ja tasaisen väännön jälkeen Kaulimen voittajaksi julistettiin Jyväskylän omat tytöt loppulukemin 2-0.

naistenfinaali

Miesten finaaliin tiensä selvittivät Big Unit sekä We Need More Lion. Tänä vuonna Ämpärin kotiinsa vei Big Unit, jonka riveissä nähtiin myös JRC:n Mauno Konttila, Jussi Jokitalo, Janne Heinänen ja Tommi ”Pappa” Vähäjylkkä. JRC:n oman miesten joukkueen taival turnauksessa katkesi välierissä juurikin Big Unitia vastaan.

bigunit

jrc-big unit

Kuva: Petri Holmberg

Pitkän ottelupäivän jälkeen koko turnausväki siirtyi kolmannelle puoliajalle ravintola Escapeen. Kuten rugbyn luonteeseen kuuluu unohtuivat pelikenttien väännöt tässä vaiheessa ja illasta nautittiin yhdessä joukkuerajat unohtaen.

Onnistuneen turnauksen pohjana ovat aina ihmiset sen takana, niin myös tällä kertaa. Haluamme kiittää täydestä sydämestämme kaikkia turnauksen tuomareita, vapaaehtoisia ja ihan jokaista osallistujaa. Ilman teitä ei olisi Snow’ta! Iso kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka käytännössä mahdollistivat tämän upean tapahtuman järjestämisen. Toivottavasti näemme teidät kaikki Snow Rugbyssä myös vuonna 2017!

Seuraavaa Snow Rugbyä joudumme odottamaan ensi vuoteen asti, mutta onneksi rugbyä pääsemme pelaamaan sitä ennenkin. JRC:n naiset ja miehet jatkavat 7’s rugbykausiaan kevään mittaan ja kesän alussa pääsemme taistelemaan ihanille viheriöille 15’s rugbyn merkeissä.

Nähdään kentällä ja sen laidalla!