Single Blog Title

This is a single blog caption

Revanssi Suolla

Jyväskylä Rugby Club aloittaa pudotuspeliurakkansa puolivälierällä Hämeenlinnaa vastaan. Ottelu pelataan lauantaina 17.9 kello 15.00 Huhtasuon Urheilupuistossa. JRC Ladies pelaa samaan aikaan semifinaalin Tampereella, joten menkäähän kannustamaan Hunajamäyriä jos on menoa 100 kilometrin säteellä Mansesterista!

Linna Rugby Clubin ja Badgersien aiemmat ottelut ovat olleet tasaisia vääntöjä niin 15 kuin 7 miehen pelissäkin. Viimeisin ottelu kuitenkin kääntyi niukasti Linnan kotivoittoon, joka todennäköisesti maksoi loppukauden hyvin pelanneelle mäyrälaumalle suoran välieräpaikan ja kotiedun. Fyysisestä väännöstä jäikin keskisuomalaisille paljon hampaankoloon ja kiimaa takaisinmaksuun tuskin tulee puuttumaan.

27988831484_61418581de_o

Kuva Anu Tiilikainen

Alkukesän pelissä hämäläiset liikuttivat hyvin palloa ja onnistuivat pelaamaan omilla vahvuuksillaan rikkonaisessa pelissä. Varsinkin tuulennopea fullback Antti Haapanen ja kaiken mahdollisen sisään potkinut Lari Beumer aiheuttivat päänvaivaa Badgersille. Toimitus kuitenkin ennustaa ja toivoo JRC:n voittoa. Kotijoukkueen kokoonpanoon on saatu huima määrä kokemusta ja puhdasta voimaa takaisin aiempaan otteluun verrattuna. Toisekseen joukkueiden kuntokäyrät ovat osoittaneet eri suuntiin viimeisimmissä otteluissa.

28321671770_9529c97b73_o

Kuva Anu Tiilikainen

JRC:n kapteenistokin syttyy eri tavalla pudotuspeleissä. Kapteeni Mauno Konttila havaitsee tarkasti ettei enää pelata mitään marraskuun 7’s turnausta vaan ratkotaan monen vuoden työn huipentumista. Varakapteeni Aaro Katainen analysoi toimituksen pyynnöstä tulevaa peliä ja sen tunnelmia seuraavasti: ”Playoffit jumanperkule! Kerrasta poikki- tyyliin pelatessa ei virheisiin ole juurikaan varaa ja uskon että kokemus tulee näyttelemään isoa osaa pelissä. Linna ei ole valmis sammuttamaan öljypatojaan, eikä mäyrälauman pihkatulppa ole vielä kovettunut.”


Seuraa heitä:

JRCMelkein kaksi tusinaa mäyrää: Kahtena aiempana syksynä ratkaisupeleissä rääkättyä eläintä on törkitty tarpeeksi pitkään. Lauma pöhisee kentällä vahvempana ja nälkäisempänä kuin koskaan. Yrityksestä ja kunnosta tulos ei tule jäämään kiinni, koko joukkueella on vain yksi tavoite kirkkaana mielessä ja sen aika ei tule vielä tänä viikonloppuna.


Linna-Rugby-logo_verkkosivut2Avea Avea ”Avea” Avea: Hämeenlinnan kaiken nähnyt ja kokenut Samoan vahvistus jakelee kentän kovimpia niittejä kuuppa kiiltäen vaikka ikä alkaakin jo näkymään askelissa. On pystynyt monipuolistamaan peliään vauhdin hidastuessa ja irtaantumaan puhtaan paukkupallosentterin roolista. Maajoukkueessakin edustanut aina iloinen mies. Pääsee ottamaan 80 minuuttia mittaa Jyväskylän omasta 1½-Nelson Moilasesta, kumpi vie sentterien taiston? Vieläkö vanha jaksaa vai meneekö nuori kaarti ohitse?