Single Blog Title

This is a single blog caption

Taistojen taisto finaalipaikasta Helsingissä

Helsingin Myllypurossa pelataan suomalaisittain huipputason rugbya lauantaina kun välierien molemmat ottelut pelataan pääkaupunkilaisjoukkueiden isännöimänä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Porvoo Old Town Shamrocks haastaa HRC:n miehistön. Odotettavissa on kuuma ottelu.

Iltapäivän ottelu onkin sitten kuumaakin kuumempi taistelu kun välierien kestomenestyjä Warriors Rugby Club isännöi JRC Badgersin voiton nälkäistä miehistöä. Varmaan jokainen Suomen rugbysceneistä kartalla oleva tietää näiden joukkueiden historian ainakin kahdelta edelliseltä vuodelta. Jyväskyläläisten kärsittyä edellisvuosina kaksi karvastakin karvaampaa välierätappiota juurikin Warriorsia vastaan, ei varmaankaan jää arvailujen varaan millä asenteella Mäyrät Helsingin taistelukentälle lähtevät.

Puolivälierässä jo nähtiin Badgersin taisteluvimma kun Hämeenlinna sai Huhtasuolla kylmää kyytiä koko 80 minuutin ajan.Tästä ei joukkue ole kuitenkaan ylpistynyt , vaan viikon aikana on hiottu joukkuepeliä ja erikoistilanteiden pieniä palikoita on soviteltu yhteen välierä mielessä.

Kyseessä on keskiarvoisesti kaksi tasavertaista joukkuetta, joten voittajan voi arvata vasta kun tuomari viheltää pelin päättyneeksi. Sen verran toimitus osaa vihreän-keltaisten lasien takaa kertoa, että Keski-Suomesta ei pääkaupunkiin lähdetä vain huviajelulle, tavoitteena on ainoastaan voitto ja jokainen pelaaja on sen eteen valmis tekemään kaikkensa.Seuraa heitä:

JRC23 raivoisaa Mäyrää:

Tämä miehistö ei kovin montaa kuvausta tässä vaiheessa kautta tarvitse. Tammikuusta asti on tämä ryhmä erittänyt kaikkea mahdollista eritettä näitä pelejä varten. Huomenna ei ole epäilystäkään etteikö olisi taisteluilme mukana ja jokainen ukko on valmis kohtaamaan vaikka itse Belsebubin jos sellainen viheriöllä vastaan tulisi. Badgers on nyt kaikkien huulilla. Badgers on nyt tulikuuma.


 

WRCJohn “Battering Ram” Wuatai-Tariau:

Pikku Johniksi kehuttu  lähes kaksi metrinen saarelainen on paukuttanut kauden aikana aika monta tryykkaria. Murtautuu helposti huonosti organisoidusta puolustuslinjasta voimalla ja massalla läpi. Etenkin omalla 22m-alueella tulee mäyrien pitää puolustuslinjansa tiukkana pakettina tämän miehen kanssa. Iso pyssy Warriorsille joka pelissä.