Single Blog Title

This is a single blog caption

Miesten seiskakausi päättyi hopeaan

Jyväskylä Rugby Clubin urokset taistelivat kolmannen sijan Hämeenlinnan osaturnauksen haastavissa olosuhteissa. Koska alkuvuodesta Järvenpäässä pelatussa turnauksessa Mäyrät sijoittui toiseksi, niin Hämeenlinnasta napatulla kolmannella sijalla Badgers varmisti komeasti hopean koko talven  7’s-sarjasta!

Kohmeisessa ja märässä kelissä pelatussa ensimmäisessä ottelussa mäyrien koneet käynnistyivät hitaasti ja Warriors RC voittikin tiukan ja kohmeisen väännön 7-5. Mainittavaa ottelusta jäi lähinnä lupaavan proppitulokkaan Antti Yläjärven loukkaantuminen ja lähinnä bäkkitouhuistaan tutuksi tulleen WRC:n Thomas Finellin eksyminen eturiviin, jossa hän liikkuikin hienosti kentän suuntaisesti.

Toisessa ottelussa kierroksia keräävä JRC kaatoi HRC Tiger Cubsin luvuin 17-5. Pronssitaistossa kaatui Vaasa Wolves jolla oli mukanaan juoksuvoimainen joukkue ja mäyräpaidastakin tuttu Sauli Tyvi.
Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Badgersin uusin vahvistus Savon Suuri Matti Keränen, joka itselleen ominaisella tavalla teki pahojaan ympäriämpäri pitkin kenttää.

Turnauksen voitto meni jälleen hallitsevalle mestarille Helsinki Rugby Clubille.