Single Blog Title

This is a single blog caption

Porvoossa nousujohteisten joukkueiden kohtaaminen

JRC Badgers ja Porvoon oma Old Town Shamrocks iskevät yhteen lauantaina kello 15 Kokonniemen kentällä Porvoossa. Huhujen mukaan kentänlaidalla on mahdollisuus syödä myös The Vanin fish & ships tuotteita, joten kaikki paikalle! Ilmatieteenlaitoskin on luvannut leppoisaa 20 astetta ja auringonpaistetta, joten puitteet eivät tästä parane.

Badgers kokoonpano


Joukkueet lähtevät hyvin samankaltaisista lähtökohdista otteluun. Kumpikin aloitti kautensa häviämällä Helsingin Warriorsseille ja on sen jälkeen voittanut kaikki ottelunsa. Sarjataulukosta JRC löytyy sijalta kaksi 15 pisteellä ja Porvoo sijalta kolme 14 pisteellään. Keskinäiset ottelut ovat olleet hyvin tasaisia, vaikka Porvoo ei ole vielä kyennyt voittamaan Mäyriä SM-sarjassa. Joukkueiden fyysiset pelityylit ja suoraviivainen juoksupeli muistuttavatkin etäisesti toisiaan. Odotettavissa hyvin kontaktirikas ja viihdyttävä ottelu, jonka voittaa sitä enemmän haluava.Seuraa heitä: 

Samu-Petteri ”Muricah” Pääkkö:

Maajoukkueestakin tutuksi tullut laitapaikan kanuunankuula viimeistelee kovalla tehokkuudella saadessaan pallon. Ei pelkää myöskään harhailla laitojen läheisyydestä ja etsiä toimintaa. Onko kuitenkaan vielä toipunut pitkästä Ameriikan lomamatkastaan? Jäikö ribsit kylkiin ja tarttuiko aksentti?


Tomi ”Mulle saa tehä iha mitä vaan” Moilanen:

Jatkuvasti uusia pelipaikkoja haltuunottava luottomäyrä jaksaa näyttää muille esimerkkiä sinä pimeimpänä, märimpänä ja mäkäräisrikkaimpana iltanakin kun muut miettivät märkiä sukkia ja koiran kissan lemmikinristiäisiä. Joukkueen ehdottomia tukipylväitä kentällä ja sen ulkopuolella, jonka suorituskyvystä ei tarvitse huolehtia. Kysymysmerkkinä perinteisesti onko hoivavaisto liian vahva tarpeeksi aggressiiviseen otteluun tärkeässä paikassa?