Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgers upeaan voittoon Porvoossa

JRC Badgers ja Porvoo Shamrocks järjestivät yleisölle viihdyttävän iltapäivän lauantaina Porvoon Kokonniemessä. Ilman vaihtomiehiä otteluun lähtenyt mäyrälauma aloitti pelin tuttuun tapaansa jälleen vauhdikkaasti. Mäyrät vyöryivät kohti kotijoukkueen päätyä ja muutaman minuutin mylläämisen jälkeen Matti Keränen murtautuu puolustuksen läpi ja vie vieraat 0-5 johtoon.

Kuva Niklas Montonen

Kuva Heikki Piisku

Peliä jatkettiin Badgersin hallinnalla. Vaikka ruckeissa vääntäminen ja puolustaminen oli molemmilla joukkueilla vahvan ja fyysisen oloista, pääsi JRC:n scrumhalf Arsi Kilpelänaho pujahtamaan Porvoon puolustuksen ohi lisäten vieraiden johdon jo 0-10 lukemiin. Théo Pellé potki vielä conversio potkun maalipuikkojen väliin ja tilanne vieraiden eduksi 0-12.

Matti Keräsen toisen tryn saattelemana puoliajalle mentiin Badgersin 0-17 johdossa.

Kuva Niklas Montonen

Toinen puoliaika alkoikin sitten kotijoukkueen kovalla ryminällä. Kentälle oli vaihdettu tuoreita jalkoja ja heti ensi minuuttien aikana ihmislihas Curtis Pollard tekee lyhyen ajan sisällä kaksi juoksumaalia. Hieman hätääntyneet mäyrät kuitenkin keräsivät itsensä ja jatkoivat raatamista. Théo Pellé lievitti JRC:n ahdinkoa potkaisemalla penaltypotkun kolmen pisteen arvoisesti sisään ja peli saatiin jyväskyläläisittäin jälleen hallintaan. Vaikka Herkko Raivosen loukkaantumisen jälkeen mäyrät pelasivat vain 14 miehellä ottelun viimeisen n. 20 minuuttisen, pystyivät he säilyttämään johtoasemansa pelin loppuun asti. Kumpikin joukkue tekivät vielä yhdet juoksumaalit.

Kuva Heikki Piisku

Ehkä kauden fyysisin ja tasaisin vääntö päättyi lopulta JRC:n 19-25 voittoon. Kiitosta ottelusta sateli pelaajilta puolin ja toisin ja peliä tuomaroinut Chris Gibbons myös jakeli vuolaasti kehujaan pelin tasosta ja hyvästä urheiluhengestä.

“Vaikka lähdettiin otteluun ilman vaihtopelaajia ja loppu pelattiin vajaalla, saimme ansaitun voiton. Pojilla oli taistelutahtoa ja pelasivat isolla sydämellä läpi koko pelin. Todella kova suoritus” joukkueen pelaajavalmentaja Robert Hussey kommentoi peliä.