Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgers voitti Shamrocksit

Jyväskylän Rugby Clubin ja Porvoon Old Town Shamrocksiin välinen ottelu pelattiin yllättävien muuttuvien tekijöiden seurauksena poikkeuksellisesti Joutsassa.
Sateisessa säässä pelattu peli alkoi tutulla mäyrien pelillä, missä isot mäyrä forwardit heiluttivat tahtipuikkoja. JRC:n kippari Mauno Konttila pääsi avaamaan maalitilin runnoen itsensä väkisin porvoolaisten puolustuksesta läpi. Peli jatkui samalla kaavalla 60 minuuttia ja isäntien johtaessa ottelua jo 45-11, mäyrät tuudittautuivat liialliseen hyvän olon tunteeseen. Pelisuunnitelma unohtui ja porvoolaiset käyttivät tilaisuutensa hyvin edukseen ja juoksivat pelivälinettä helpohkosti JRC:n maalialueelle. Apilamiesten loppukiri ei kuitenkaan riittänyt ja pelin päättyi Jyväskylän 52-28 voittoon.


Jyväskylä hallitsi pelin tapahtumia lähes koko pelin kun porvoolaiset yrittivät pitää puolustuslinjansa kasassa. Vesisateen liukastaman kentän ja pallon liukkauden vuoksi pelissä nähtiin tavanomaista enemmän rykelmäaloituksia joissa  JRC oli totutun mukaan hallitsevampi joukkue. Oriveden kuuluisin maanviljelijä, numerolla 8 pelannut Konttila rankaisi vastustajaa tekemällä ottelussa neljä juoksumaalia (try).
“Kaiken kaikkiaan ihan ok esitys mäyräveljiltä, mutta peliasenteen muuttuminen loppua kohti jätti pahanolon tunteen sydämeen ja opetti myös missä meillä on parannettavaa.” aprikoi pistepörssin ykkönen Matti Keränen.
Runkosarjan viimeinen kierros pelataan ensi viikonloppuna ja Badgers matkustelee Helsinkiin HRC:n vieraaksi. Ottelussa ratkeaa kuka tulee kotiedun semifinaaleissa varmistanutta mäyrälaumaa vastaan. Porvoo vai Helsinki Rugby Club?Ottelun tähtipelaajat:
*** Mauno Konnittila
** Jesse “Juniori” Laukkanen ja Robert Hussey
* Arsi Kilpelänaho