Single Blog Title

This is a single blog caption

Välieräkiimaa Palokassa

Pudotuspelit ovat vihdoin täällä! Jyväskylä Rugby Clubin naiset potkaisevat oman ottelunsa käyntiin klo 14:00 Helsingissä Myllypuron kentällä. Miesten edustusjoukkue Badgers taasen lähtee hakemaan finaalipaikkaa Porvoon Old Time Shamrocksia vastaan raivoisalla tahdolla Palokan luonnonkauniilla kentällä (Rovastintie 6, 40270) kello 15:00. Kumpikin ottelu näytetään Elisan Fanseat palvelussa, jos ei itse pääse paikalle.  Kaikki paikalle kannustamaan, ottelussa on seuran kioski, jonka tuotot menevät suoraan junioritoimintaan, sekä maailmanluokan selostus, josta vastaa Hämeenlinnan ”Austin Powers” Jarno Suoja sekä Jyväskylän “Old Champ” Joonas Lahtinen.OTS ja Badgers kohtasivat kesän aikana kahdesti ja kummallakin kerralla mäyrät poistuivat näyttämöltä voittajina. Viimeisin ottelu pelattiin vain kaksi viikkoa sitten, jonka JRC voitti selvästi kotonaan. Porvoota ei kannata kuitenkaan lähteä aliarvioimaan aiempien tulosten perusteella, sillä heiltä puuttui aiemmasta pelistä useita avainpelaajia ja tilaa saadessaan porvoolaiset pystyvät hyvinkin raikkaaseen hyökkäyspeliin. JRC lähtee kuitenkin otteluun hienoisena ennakkosuosikkina laajemman kokemuksensa, hienosti toimivien scrumien ja yhdeksän ottelun voittoputken turvin. Varsinkin Jyväskylän kolme suoraviivaista juoksijaa ovat tuottaneet Porvoolaisille vaikeuksia.Seuraa heitä:


Matti ”Möyhö” Keränen:

Viikon verran levännyt koko kansan Matti lähtee into pinkeänä tekemään töitä joukkueensa puolesta. Ylivoimaisesti sarjan piste- ja juoksumaalipörssin voittanut väkkärä ei yksinkertaisesti suostu pysähtymään ensimmäiseen tai toiseenkaan taklaajaan. Reagoi pelin muutoksiin ja irtopalloihin noin 5 minuuttia ennen niiden tapahtumista.


Shane ”Prospect” Breen:

Maajoukkueen harjoitusrinkiinkin murtautunut nuorukainen jatkaa Porvoon hyvää tulevien huippujen sarjaa. Liikkuva etupelaaja omaa hyvät perustaidot, pystyy hyppäämään sivurajoissa ja saa pallonkin liikkeelle. Kärsinyt viime vuosina lukuisista pienistä loukkaantumisista, jotka ovat hidastaneet kehitystä. Onko nyt aika ottaa seuraava askel?