Single Blog Title

This is a single blog caption

JRC Finaalissa!

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue Badgers on taistellut itsensä SM-sarjan loppuotteluun Poriin. Ottelu pelataan lajin yhteisessä tapahtumassa 30.9.17 kello 16:00, jonka lisäksi päivän aikana mitellään miesten 1.- ja 2-divisioonan mestaruuksista, sekä naisten SM-sarjan mestaruuudesta. Kaikki ottelut näytetään suorana tai jälkilähetyksenä Elisan Fanseat-palvelun kautta. Matkaan lähtee myös ilmainen fanibussi, johon mahtuu vielä huutajia! Mukaan voi ilmoittautua Jyväskylä Rugby Clubin Facebook-sivujen kautta.


Runkosarjassa lopulta toiseksi sijoittunut Badgers lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Kauden aikana keskisuomalaiset hävisivät vain avausottelunsa, jonka jälkeen onkin taisteltu kymmenen ottelun voittoputki. Finaalivastustaja Helsinki Rugby Club kaatui kauden aikana kahdesti, mutta hallitseva mestari HRC on erittäin vaarallinen ja rutinoitunut joukkue, joka tekee perusasiat terävästi ja omaa paljon ratkaisuvoimaa. Vaarallisuutensa helsinkiläiset osoittivat välierässä, jossa he tylsyttivät runkosarjan voittaneen Warriors Rugby Clubin.


Ottelusta onkin odotettavissa hyvin tasainen ja fyysinen kamppailu, jossa pienet virheet voivat maksaa paljon. Joukkueen kapteeni Mauno Konttila lähtee kuitenkin otteluun rauhallisin mielin: ”Valmistautumisemme syksyn isoihin otteluihin on ollut nousujohteista ja palaset alkavat loksahdella paikalleen. Ilmassa on ollut paljon positiivisia merkkejä useiden runkopelaajien palatessa sairastuvalta ja töissäkin lounaan jälkiruokana oli lettuja. En epäile hetkeäkään ettemmekö pystyisi pusertamaan tarvittavia pisteitä tällä joukkueella, nyt eletään urheilijan hienointa aikaa.”