Single Blog Title

This is a single blog caption

Historiallinen kohtaaminen Huhtasuolla

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue Badgers kohtaa Huhtasuolla tulevana lauantaina 2.6.2018 klo 15:00 Tallinnalaisen Kalev Rugby Clubin. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen missään muodossa. Viron ylpeys nousi SM-Sarjaan voitettuaan viime kaudella miesten 1-divisioonan, päihittäen Tampere Rugby Clubin tiukassa finaalissa. Ilmatieteenlaitos lupaa katsojille ja pelaajille aurinkoista hellekeliä, kaikki paikalle kannustamaan!

Badgers lähti kauteen hallitsevana mestarina, mutta kärsi kauden lopuksi useiden tärkeiden runkopelaajien lopettamisista ja muualle siirtymisistä. Tätä kokemusvajetta on pyritty paikkaamaan valmennusryhmän kovasti toivomalla sisäisellä kasvulla muutakin kuin kiloissa, Likaisen Puolitusinan rekryämisellä, sekä allekirjoittamalla lainasopimus kolmen kovatasoisen turkulaispalloilijan kanssa, joiden edustusjoukkue pelaa 1-divisioonassa. Valmennus tutun Rob ¨Rob¨ Husseyn johdolla on lähtenyt uudistamaan mäyrien peliä rohkealla kädellä. Uudistus saattaa näkyä alkukaudesta kasvukipuina, mutta usko loppukesän kuntopiikkiin on horjumaton.


Ottelusta on odotettavissa erittäin rankka ja fyysinen. Varsinkin scrumeissa ja ruckkien lähellä tullaan käymään kovaa kamppailua. Poikkeuksellisen kuumassa kesäsäässä käytävässä kamppailussa korostuukin älykäs työnteko ja takalinjojen päivän kunto. Puolueellinen kirjoittaja povaa kotijoukkueelle pisteitä pienellä marginaalilla.Seuraa heitä:
Antti ”Ego” Virtanen: Kotijoukkueen toiseksi kaunein nahkatukka tuo kentälle vahvaa fyysistä preesensiä ja kissamaisia maastanousuja, miehen kierähdystekniikka on silmiä hivelevä. Paljon kokenut ja vielä enemmän nähnyt etupelaaja on kuin tehty Badgersin pelitapaa varten, vaikka kiloja saisikin olla enemmän.Pepsi ”Pertti” Salmijärvi: Joukkueen nestori jaksaa painaa vaan vuodesta toiseen ja jälleen talven kova työ palkittiin avauspaikalla. Mies on harvinaisen helppo nimetä kokoonpanoon, sillä aina tietää tasan tarkkaan mitä saa: matalia taklauksia 20m säteellä, oikein ajoitettuja nousuja ja äänekästä pallonpyytämistä.