Single Blog Title

This is a single blog caption

Iso peliviikonloppu JRC:n naisille ja miehille

Tulevana viikonloppuna eli 9.6.2018 on iso peliviikonloppu JRC:n miesten ja naisten joukkueilla. Ladies avaa kesän pelikauden kotipelillä Turun Swanseja vastaan ja miehet matkustavat Helsinkiin ottamaan mittaa viime vuoden finaalisvastustajasta eli Helsinki Rugby Clubista.

Molempien joukkueiden tahkotessa kotimaan kentillä tekevät Eve ja Aaro rugbyuraa Uudessa Seelannissa. Lue Ylen artikkeli Evestä ja suomalaisesta rugbysta täältä: Rugbyn kokeilu kuljetti Eveliina Sapattisen toiselle puolelle maapalloa, nyt hän pelaa kivikovassa sarjassa Uudessa-Seelannissa – “Tänä vuonna opitaan rugbysta niin paljon kuin on mahdollista”

Tule paikalle kannustamaan omaa suosikkiasi. Lisätietoja tapahtumista linkeistä.
JRCL vs. Turku Swans

HRC vs. JRC

Kokoonpanot näyttävät tältä

Miehet ovat saaneet muutamia kovia nimiä vaihtopenkille: