Single Blog Title

This is a single blog caption

Maakuntien miehet kilpasilla

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue Badgers kohtaa lauantaina 30.6 klo 13:00 rakkaan kilpakumppaninsa Kuopio Rugby Clubin Huhtasuon urheilukentällä. Heti avausottelun perään mitellään 2-divisioonan taisto miesten kehitys- ja jäähdyttelyjoukkueen JRC Rakkien ja Joensuulaisen Karjala Rugbyn välillä. Ilmatieteenlaitos lupasi kuivaa ja oikein miellyttävää katselukeliä, kaikki kannustamaan!

Kumpikin avausottelun veljeksistä on aloittanut kautensa yllättävän mollivoittoisesti, mutta faktaksi voidaan lukea ettei kumpikaan joukkue ole vielä menettänyt toivoaan jatkopeleistä. Joukkueiden välillä ei ole isoja eroja, vaikka kyseessä on hallitseva mestari vastaan viime kauden sarjajumbo. Mäyrät menettivät mestaruuden jälkeen valtavan määrän kokemusta eläköitymisiin, muuttoihin ja pistepörssin voittajakin Matti Keränen siirtyi takaisin Savonmaalle pellavapään hunajaisten kuiskutusten seurauksena. Muutenkin Kuopion rekrytointikampanjaa voidaan pitää hyvin onnistuneena.

Odotettavissa on hyvin fyysinen vääntö ilman turhia hienouksia, sillä kenttä ja pallo tulevat olemaan erittäin märkiä ja liukkaita. Enemmän tämä tulee suosimaan täydellä kokoonpanolla ja hyvin väkivahvalla etupelaajapakalla liikenteessä olevaa Jyväskylää. Puolueellinen raati arvioi lopputulokseksi 33-30 ja Viljaselle 10 penaltypotkua, koska rautainen puolustus.Seuraa heitä:


Tero ”Hieman harmittaa” Siivonen: Lisääntymisen jälkeistä hiljaiseloa viettänyt karvainen Barbapapa tekee uutta tulemista valtakunnan voimasentterien kärkeen. Fyysisestä pelistä nauttiva Kake Randelinin sukulainen antaa aina kropan sallimat 100%. Pelissä on kuitenkin kysymysmerkkejäkin, joko on toivuttu lomakaudesta ja harmittaako liiallinen auringonpaiste?


Matti ”Matti” Keränen: Viime kaudella mäyräpaidassa loistanut meidän Matti oli valtakunnan paras nro 7, mutta päätti melkein tuplata numeronsa ja siirtyi tylsälle ulkosentterin paikalle seisoskelemaan. Miehen vaarallisuus ei ole hukkunut talvella mihinkään, vaan odotettavissa on tuttuja repivän pitkiä juoksuja, pallon vohkimisia ja naaman punakkuutta. Elävä legenda kummankin joukkueen paidassa.


Badgers kokoonpano: