Single Blog Title

This is a single blog caption

Isot käräjät Kuopiossa

Jyväskylä Rugby Clubin miesten edustusjoukkue Badgers matkustaa Kuopioon taistelemaan tärkeistä pisteistä rakasta kilpaveljeä Kuopio Rugby Clubia vastaan. Mittelö alkaa 15:00 Puijon Hiihtostadionin nurmella ja tarjoilut ovat totutusti kohdillaan, joten kaikki paikalle katsomaan!

Kummankin joukkueen kausi on alkanut mollivoittoisesti ja jokainen piste on tässä vaiheessa kautta elintärkeä pudotuspeliunelman tavoittamiseksi. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin ja aiempi ottelu oli kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä, jonka mäyrät veivät nimiinsä tiukin numeroin. Ottelusta onkin odotettavissa kiihkeää vääntöä, jossa ei anneta senttiäkään periksi, vähän kuin raaempi jakso Kaukametsän pakolaisista, jossa kettuja, mäyriä ja susia taapertaa siellä täällä. KRC ei ole onnistunut vielä kertaakaan kaatamaan Badgersia, mutta nyt onkin odotettavissa erittäin tiukka vääntö, mäyrät ovat valmistautuneet peliin kapteenin johdolla lisäämällä ekstravahaa naamakarvoihin ja kaljuihin, sekä syömällä runsaahkosti.

Seuraa heitä:


Ari ”Harlekiini” Tikkanen: Unohtaa välillä kokonaisen säkeistön Hilmasta & Onnista, mutta muuten oikein mukava jätkä. Maaningan multakurkku tuo kettujen peliin vahvaa kokemusta, johtajuutta, sairaskertomuksia ja fyysistä preesenssiä. Puolustuslinjaheittojen spesialisti loistaa monipuolisuudellaan, mutta riittääkö teippi?


Adi ”Tukkamuoti” Kovanen: Vähä- mutta suorapuheinen Vaasan aallonmurtaja ei nimiä kumartele tai isommilleen nöyristele, ei niitä montaa olekkaan. Pohjustaa pelinsä vahvaan kontaktipelaamiseen ja loppumattomaan puskemiseen. Nauttii saadessaan vastuuta ja parantaa peliään pelien koventuessa.