Single Blog Title

This is a single blog caption

Tuplapeli Hippoksella

Jyväskylä Rugby Clubin naisten ja miesten taistelu sarjapisteistä jatkuu tulevana lauantaina Hippoksen nurmella! Vastaan asettuu kummallakin vanha tuttu jo vuosien takaa Warriors Rugby Club ”Hesasta”. Aikamme gladiaattorit ja amatsoonit pääsevät irti kello 13:00 naisten osalta ja 15:00 on miesten vuoro möhistä. Paikalla on selostus, lettukioski ja loistavaa seuraa, kaikki paikalle kannustamaan!


JRC:n miesten joukkue Badgers taipui juurikin Warriorsille kauden avausottelussaan. Tiukka ottelu kääntyi rutinoituneelle soturilaumalle mäyrien lukuisiin rikkeisiin ja pelin hakemiseen. Onneksi näitä ei enää tarvitse muistella ja uuteen matsiin päästään suhteellisen puhtaalta pöydältä. Warriorsin vahvuutena onkin erittäin vahva kokemuspohja jolla on voitettu useita mestaruuksia. Toimituksen luotettavien laskelmien mukaan WRC pystyy keski-ikänsä puolesta osallistumaan ensi vuonna ikämiessarjaan! JRC:n vahvuuksina otteluun lähdettäessä voidaan pitää rouva Ilmosen mahdollistamaa lettutankkausta ja kotiyleisön huutomyrskyä Jyväskylän ytimessä. Tavoitteena onkin saada vasta ralleista toipuneesta naapurustosta irti ainakin kaksi meluvalitusta.

Seuraa heitä:


Antti ”Giggling Marlin” Lammi: Antti on kirkkain esimerkki jyväskyläläisestä pelaajatuotannosta, joka on pelin ulkopuolisten syiden takia joutunut vaihtamaan seuraa, ei ehkä paras, mutta nätein. Mies omaa loistavan hyötysuhteen niin pisteitä/minuutti, kuin kalorien kulutuksessakin kiitäessään melko rajattomassa rusketuksessaan oikein reippaalla juoksutekniikalla.


Tapio ”Jack London” Lahtinen: Kotijoukkueen kauden komeetta. On ottanut kauden aikana valtavia edistysaskeleita lisäten rooliian kentällä ja sen ulkopuolella muodostan Sulo Sunnarin kanssa pelätyn Starsky & Hutch-kaksikon. Vahvuuksikseen Herra T listaa tukipelaamisen, työnteon ja Metallican.