Single Blog Title

This is a single blog caption

Mäyrät hakevat revanssia Hamarin apilakentiltä

Alkavassa voittoputkessa viilettävä JRC Badgers kohtaa vierasottelussaan nousukuntoisen Porvoo Old Town Shamrocksin Hamarin Kentällä lauantaina 29.6. kello 14.30, kaikki bussiin mukaan ja katsomaan! Tarjolla on ollut perinteisesti loistavia fish & chips-annoksia, eturivi toivoo samaa tarjoilua tälläkin kertaa.

 

Ottelusta on odotettavissa tämän kauden tyylille sopivasti tiukkaa ja tasaväkistä. Hyvin kautensa aloittanut Porvoo kaatoi viime kauden viimeisessä ottelussaan JRC:n ensimmäistä kertaa ikinä pakottaen kapteenin keksimään uuden tsemppipuheen kuluneen: ”Näille ei olla ikinä hävitty, eikä hävitä jatkossakaan” tilalle. Ottelu myös varmisti Porvoon sarjassa pysymisen ja tiputti veljeilyseura Kuopio Rugby Clubin I-divisoonaan, sori vaan Jaloketut.

 

Toimitus uskoo pelin ratkaisukohtien löytyvän keskikentältä. Pystyykö Porvoo vastaamaan keskikentän myllerrykseen aggressiivisella puolustuksella ja haastamaan uskottavasti erikoistilanteissa kokeneet mäyrät? Vai viekö Porvoo pelin vahvoilla sentterijuoksuilla ja sopivan itsekkään Samu-Petteri Pääkön viimeistelyllä? Ai että kun jo jännittää!Seuraa heitä:


Tapio ”Fabulous Fabio” Lahtinen: Suomen mobiilein proppi vetää pelistä toiseen täysiä minuutteja flänkkerin sykkeellä. Jatkuvasti isompiaan jallittava proper on alkanut löytämään viime kausina pelistään uusia ulottuvuuksia ja pallokin liikkuu näppärästi, seuraavaksi alkaa varmaankin potkiminen. Vapaalla Tapsa kertoo pyörittävänsä Camrylla donitseja, paistuvansa katolla ja pitävänsä lippistä väärinpäin.


Curtis ”Chunky” Pollard: Suomen vähiten mobiili sentteri jaksaa liikuttaa ihailtavaa elopainoaan suhteellisen ookoolla temmolla ensimmäisen puolikkaan. Kontaktialueella tuhoa kylvävä aussi oli nuorempana kovakin. Tunnetusti kentällä ja sen ulkopuolella suomirugbyn mukavimpia ukkeleita. Kentän ulkopuolella Köödis laajentaa thai-imperiumia, vahaa kaljua ja muotoilee partaa Porvoolaisen muodin mukaan.