Single Blog Title

This is a single blog caption

Huhtasuolla kärkikahinat

Jyväskylä Rugby Clubin miesten joukkue Badgers haastaa hallitsevan mestarin Hesan Warriors Rugby Clubin Huhtasuon Pyhän Kuulanurmen viereisellä tasaisehkolla nurmialueella launtaina 13.7 klo 15:00. Luvassa on tasaista vääntöä nautittavaksi koko päiväksi, sillä naiset aloittavat oman paininsa 13:00. Ottelussa on katsojaystävällinen selostus, komea kioskitäti ja otteluiden jälkeen lyhyttä yllätysohjelmaa, kaikki mukaan katsomaan! Ilmainen pysäköinti ja sisäänpääsy.

Kumpikin pelaajien yhteenliittymä on aloittanut kautensa vahvasti, sillä kumpikin on saalistanut maksimimäärän pisteitä. Warriors on vahvistunut muutamalla täsmävahvistuksella ja vaikuttaa ankaran videoskouttauksen perusteella entistäkin vaarallisemmalta, varsinkin kentän laidoilla. Tämä sopii kuitenkin kotijoukkueelle paremmin kuin hyvin, iskukykyisellä kokoonpanolla operoiva Badgers-leiri luottaa omiin vahvuuksiinsa ja erinomaisesti toimineeseen puolustukseensa. Odotettavissa on erittäin viihdyttävä ja tasainen kamppailu, josta ei puutu valtavia köriläitä, Matin naaman punotusta ja näyttäviä pelejä. Vieläkö WRC:n vuoden 2015 game plan toimii? Montako Keränen tällä kertaa tekee? Kestääkö tuomarin kuuppa? Nyt haetaan asetelmia syksyn pudotuspeleihin, parrat kasvavat jo!Seuraa heitä:


Kasperi ”Shaft” Korhonen: Vikkeläkinttuinen hiusmannekiini kävi hakemassa täydennystä tietotaitoon pallon väärältä puolelta. Runsaasta vastuusta nauttiva kehittyvä bäkki on noussut nopeasti maajoukkuerinkiin. Vapaa-aikansa Kasperi kertoo viettävänsä bestiksensä Matiaksen kanssa, kaiken vapaa-ajan.Tomi ”Jane Fonda” Moilanen: Piiiitkästä pohjeloukista palautunut takkunaama tekee vihdoin paljon odotetun paluun. Valmennus on odottanut paluuta niin hartaasti, että tuloksena on melkein varmasti suuri pettymys. Koko joukkueen Tomppa tuo kentälle muulimaista työmoraalia, ensiapua, matalia taklauksia ja hieman kostunutta ruutia. Tomi harrastaa nahkaisten kännykkäpussukoiden tekoa Ähtärin metsissä ja raitauimapuvussa esiintymistä julkisilla paikoilla.


JRC Badgers kokoonpano:
1. Tapio Lahtinen
2. Jussi Jokitalo
3. Janne Heinänen
4. Ari Tikkanen
5. Raimo Marttinen
6. Mauno Konttila (c)
7. Matti Keränen
8. Aaro Katainen
9. Arsi Kilpelänaho
10. Rob Coombs
11. Pertti Salmijärvi
12. Ossi Aro
13. Urho Ylinampa
14. Frederik Müller-Braune
15. Joonas Koskelainen
Vaihtopenkki
16. Vilmantas Sendrius
17. Juho Kiljain
18. Tomi Moilanen
20. Ville Tirkkonen
21. Riku Kaistinen
Artikkelikuva Anu Tiilikainen (Hillarious Hobbit)