Single Blog Title

This is a single blog caption

Badgers kaatoi hallitsevat mestarit!

Jalokettu ja kehämäyrä Ari Tikkanen näytti pelissä kokemuksen tuomia varmoja otteita.

Huhtasuolla vietettiin lauantaina hienoa urheilupäivää helsinkiläisen Warriors Rugby Clubin saapuessa jyväskyläläisten vieraaksi miesten ja naisten joukkueiden voimin. Runsaslukuinen yleisö sai ilon aiheita jo ensimmäisessä ottelussa Koppeloiden lyödessä taululle vakuuttavat 120-0 lukemat. Kokenut selostaja Joonas ”Keuhko” Lahtinen saikin huutaa äänensä käheksi paikallisia kannustaessaan. Vakuuttavan esityksen päätteeksi JRC Badgers takoi taululle yllätävänkin selkeät numerot 50-10.


JRC:n lineoutit toimivat kovalla prosentilla. Aaro Katainen napsi pallot sieltä ja tuolta isäntien haltuun.

Erittäin keskittynyt JRC Badgers aloitti tämänkin ottelun talla pohjassa. Useamman maalin johtoon siirryttiin nopeasti, eikä kaveria päästetty enää kyytiin. Voiton avaimet löytyivät kovalla prosentilla onnistuneista erikoistilanteista ja jälleen toimineesta ahkerasta puolustuspelaamisesta. Soturit yrittivät kaikkea lyhyistä kannoista poikkikentän potkuihin ja nopeisiin rangaistuksiin, mutta laihoin tuloksin. Isointa tuhoa Warriors leiristä sai jälleen aikaan maajoukkueestakin tuttu Kosti ”Hedelmäpeli” Eskola, joka herätteli hiemankin nukahtelevia isäntiä.


Mäyrien avainhahmoja olivat jälleen pisteillä hurjastelleet Matti ”Massive” Keränen ja Aaro ”Calf gainz” Katainen. Takalinja toimi erinomaisesti Rob Coombsin johdossa, Ossi Aron antaessa erittäin järeä kaliiperista tulitukea. Ottelun kohokohtia oli vaikeasta loukkaantumisesta palanneen Tonppa “Ihhahhaa ihanaa” Moilasen varsamainen juoksu maaliviivan yli.

Joka vuotisen sairastuvalta paluun tehnyt Tomi Moilanen teki näyttävän paluun pelikentälle.

Joukkueen valitsemat jallutähdet:

*** Ossi Aro

** Aaro Katainen

* Rob Coombs


Jyväskylä Rugby Clubin pelit jatkuvat tulevana lauantaina Huhtasuolla, jolloin vieraaksi saapuu suomen… Turkkusesta Eaglesit ja Swansit. Otteluennakot ja todennäköisesti maailmaluokan kokoonpanot julkaistaan loppuviikosta.