Single Blog Title

This is a single blog caption

Naisten kausiennakko

Talvella 2013 JRC:n naiset jatkoivat viime kauden hyvää menestystä ja taskussa on jo Snow Rugby-turnauksen voiton lisäksi toinen sija kevättalven aikana pelatusta 7-sarjasta. Kaikissa kevään peleissä on ollut nähtävissä joukkueen hyvä asenne, erityisesti viimeisessä 7-sarjan turnauksessa joukkue taisteli sinnikkäästi loukkaantumisista huolimatta ja osoitti lähtökohtien olevan kohdallaan tulevaa kautta ajatellen.

Ennen kauden alkua on naisilla myös ollut vahva edustus maajoukkueessa, kun 15-maajoukkueen pelimatkalla Skotlannissa oli helmikuussa mukana huikeat 9 pelaajaa Jyväskylästä! Pelaajat tuovat näistä peleistä karttunutta arvokasta kokemusta mukanaan myös seurajoukkueeseen, mikä varmasti näkyy kesällä JRCL:n otteissa kotimaan rugbykentillä.

Tulevaan kauteen JRCL lähtee luottavaisin mielin. Viime kauden uudet pelaajat ovat kehittyneet paljon ja ovat valmiita ottamaan vastuuta kokeneiden pelaajien esimerkillisessä ohjauksessa. Myös uusia pelaajia tullaan jälleen näkemään JRC:n (uusissa) pelipaidoissa. Monipuolisista ja taitavista yksilöistä ollaan hiomassa loistavaa joukkuetta, joka pelaa rugbya hyvällä asenteella ja ilolla, mutta taistelee myös tosissaan voitosta. Odotettavissa on siis jälleen mielenkiintoinen rugbykesä, kun JRC:n väreissä nähdään sopiva sekoitus kokemusta ja uusia tulokkaita!