Single Blog Title

This is a single blog caption

Tunnelmat Eagles- ottelun alla

Kirvelevän tappion kauden avauksessa kärsinyt JRC- miehistö lähtee luottavaisin mielin seuraavaan koitokseen SM –sarjassa. Vastaan asettu viime kauden suuri yllättäjä ja hopeamiehistö Turku Eagles.

Vaikka Warriorsia vastaan tulikin häviö, oli pelissä paljon hyvää: forwardityöskentely toimi, josta osoituksena kolme ”läskien” tekemää tryta. Myös back- linjassa tuli hyviä onnistumisia ja odottaa sopiikin nättien ottavan Turun poikia vastaan enemmän roolia.

Joukkue on paikannut viimeiset viikot ensimmäisessä pelissä havaittuja ongelmia ja luotto on kova, että niistä on päästy yli. Joukkue on saanut mukaan avauksesta poissaolleita pelaajia ja ennen kaikkea, entinen kapteenimme Ari Tikkanen on mukana myhisemässä.

Lauantai 8.6 tulee olemaan hieno päivä Hippoksella!