Single Blog Title

This is a single blog caption

Riemukas taistelu toi naisille voiton Tampereelta

Jyväskylä Rugby Club Ladies nouti lauantaina 29.6. Tampereelta voiton Tampere Rugby Clubin naisten joukkueelta lukemin 48-5. Lämpimänkosteassa ja hetkittäin myös sateisessa säässä mitelty peli kirvoitti hikeä, mutta myös hymyjä molemmissa joukkueissa, ja ottelun päätyttyä joukkueet kiittelivätkin toisiaan kilvan hyvästä tunnelmasta ja pelaamisen ilosta.

Selkeästä piste-erosta huolimatta ottelu oli tasaista vääntöä kahden vahvan joukkueen välillä. Koko joukkueena hyvin kamppailleen JRCL:n otteita pisteiksi käänsi erityisesti kesän ensimmäisen ottelunsa JRC-paidassa pelannut Virpi Sironen, jonka liukkaat liikkeet ja juoksukunto konkretisoituivat viideksi tryksi. Eve Sapattinen upotti maalialueelle yhden tryn, Susanna Karvinen kaksi. Karvinen myös potki sisään neljä konversiota.

Vipen pysäyttämiseen ei riitä yksi pelaaja.

Vipen pysäyttämiseen ei riittänyt Tampereella yksi pelaaja. Kuva Heidi P.

Erityisen suuri ilo molemmille joukkueille oli päästä pelaamaan kesän ensimmäinen 15 vs. 15 -peli, jonka mahdollistivat Tampereen riveihin Vaasasta liittyneet lainapelaajat. Molemmissa joukkueissa olikin useampi pelaaja, joille täydellä kentällisellä pelattu ottelu oli rugbyuran ensimmäinen.

Virallisen peliosuuden jälkeen ensimmäistä kauttaan pelaavat rookiet pääsivät ottamaan mittaa toisistaan leikkimielisessä joukkuekilpailussa, jossa punnittiin uhrautumista ja heittäytymiskykyä. Jyväskylän tyttöjen ja kahden vaasalaisvahvistuksen hyvästä panoksesta huolimatta jälkipelin voitto meni ansaitusti Tampereelle.

Seuraavan kerran JRC:n naiset pääsevät tositoimiin kotipelissä Huhtasuon kentällä lauantaina 13.7, jolloin vieraaksi saapuu Helsinki Rugby Club. Viimekesäinen vääntö HRC:tä vastaan päättyi kotikentällä niukkaan voittoon, mutta päällimmäisenä mieleen on monelle Jyväskylän pelaajalle jäänyt lähinnä viime hetkien tiukka oman try-linen puolustus. Nähtäväksi jää jatketaanko parin viikon päästä siitä, mihin viime vuonna jäätiin…

OTTELUN TILASTOT

0-5 Susanna Karvinen
0-7 Susanna Karvinen, conversio

0-12 Virpi Sironen
0-14 Susanna Karvinen, conversio

0-19 Susanna Karvinen
0-21 Susanna Karvinen, conversio

0-26 Eve Sapattinen

5-26 Kati Tampereelta

5-31 Virpi Sironen

5-36 Virpi Sironen

5-41 Virpi Sironen

5-46 Virpi Sironen
5-48 Susanna Karvinen, conversio