Single Blog Title

This is a single blog caption

Kohta rytisee! Kauden avaus Turussa lähenee

Lauantaina Turku pääsee todistamaan rugbykesän 2014 avausta! Jyväskylän miehet ja naiset matkaavat ottamaan mittaa joutsenista ja kotkista länsi-Suomen auringon alle.

Naisten viime kauden peleissä Jyväskylä vei, mutta Turku ei jäänyt vikisemään vaan paransi selkeästi peliään kauden aikana. Mielenkiintoinen kohtaaminen luvassa Jyväskylän kokoonpanon ollessa täydennettynä parilla tamperelaisella numeroiden saamiseksi kentälle. Kovaa on treenattu, ja kovaa tullaan menemään, ei vaan välttämättä aivan sillä perinteisimmällä kokoonpanolla.

Miesten pelissä panokset ja tahto ovat myös korkealla viime kauden pelien jäljiltä. Vuonna 2013 voitot jakautuivat joukkueiden kesken tasan. Jyväskylän kaarti on kova ja esimerkiksi Robin paluu kotimaan kentälle tullaan huomaamaan kentällä. Harjoituspeli KRC:ta vastaan lupasi hyvää ja antoi hyvän pohjan tulevaan kauteen.

Enää pari päivää ja sitten mennään!